img
0
Обране

Smart Building & Internet of Things Forum 2021

17 березня 2021
Міжнародний Форум Smart Building 2021 | romsat.ua

РОМСАТ на Smart Building та Internet of Things Forum

Дата: 21-22 квітня  
Місце проведення: Виставковий Центр «Акко Інтернешнл», Київ
Адреса: Проспект Перемоги, 40б

Вже вп'яте в Києві відбудеться міжнародний Форум Smart Building  професійна виставка і конференція, яка демонструє світові і українські досягнення в області інтелектуальних систем та автоматизації, енергоефективності та smart-рішеннь для створення «Розумного будинку» та «Розумного міста». Цьогоріч гостей чекатиме 4 проєкти на одному майданчику: 

  • Smart Building Forum, включає в себе тематику автоматизації, енергоефективності, розумного будинку та розумного міста; 
  • Internet of Things Forum, присвячується тематиці Інтернету Речей; 
  • Виставка ''Комунальна інфраструктура'', розкриває питання міської комунальної сфери;  
  • Виставка ''Будівництво. Архітектура. Ремонт.'', яка представляє досягнення у сфері будівництва. 

Термоскринінг Партнер

Організатори зроблять все, щоб захід був цікавим для всіх учасників, а РОМСАТ своєю чергою подбає про безпеку та організує температурний скринінг делегатів на вхідних групах форуму. Швидкий та безпечний скринінг забезпечить обладнання компанії Uniview, одного з лідерів китайського ринку у сфері професійних систем для дистанційного вимірювання температури тіла.

Експертні виступи

В рамках ділової програми заплановано проведення дводенної конференції і доповіді понад 40 спікерів, серед яких виступи наших спеціалістів.

 Анна-Гаєвська.png   Як економити за допомогою IoT
  Анна Гаєвська, менеджер проєктів розвитку

Антон-Єжов,-керівник-напрямку-систем-звуку,-РОМСАТ.jpg   ІР аудіо як складова безпечного міста
  Антон Єжов, керівник напрямку систем звуку

Демо-стенд

Виставкова зона збере більше 150 компаній та брендів - новаторів у сфері технологій. На нашому стенді можна буде ознайомитися з рішеннями для розумного та безпечного міста від компаній TEKTELIC, Aqara, Uniview, Hanwha Techwin

Відвідати захід зможуть усі охочі. Вхід до виставкової зони – безкоштовний. Для Партнерів нашої компанії участь у діловій програмі Форуму – безкоштовна за промокодом:  Guest_2021. Детальна інформація на сайті.  

Приєднуйтесь до розумних технологій! До зустрічі на форумі!