img
0
Обране

Кодування медіагруп 2020 - Спеціальні ціни на обладнання WISI для операторів

12 грудня 2019

wisi_news_11_12_19_UKR.jpg

Рішення під кодування від німецького виробника WISI 

Компанія РОМСАТ спільно з німецьким виробником WISI постійно стежать за перспективними тенденціями і технологічними новинками в галузі телебачення і телекомунікацій, саме тому підготували рішення під кодування українських медіагруп на супутнику для працюючих кабельних операторів, провайдерів контенту, а також компаній які тільки починають працювати в цій галузі.

Довідка: У 2020 році буде закодовано більшість загальнонаціональних телеканалів, крім UA: Перший та частини інформаційних телеканалів.

На виставковому стенді РОМСАТ на конференції TIM 2019 було представлено низку нових продуктів WISI, які увійшли до складу цього рішення. Нижче ви можете ознайомитись з обладнанням та його різними конфігураціями, що дозволять прийняти, дескремблювати (декодувати) / заскремблювати прийняті потоки та мовити їх в обраному вами форматі.

Трансмодулятор WISI OM 20 064S, 6x DVB-S/S2

Дозволить прийняти супутниковий контент всіх медіагруп, дескремблювати потоки за допомогою чотирьох CI-слотів для CAM-модулів та стрімити їх в IP форматі. 

WISI-OM-20-064S-romsat.png

Модулятор WISI GT BLE 23

Якщо надалі виникає необхідність мовити телеканали в кабельну мережу у форматі DVB-C компанія WISI розробила модулятор QAM, який дозволить вам прийняти SPTS CBR/VBR, MPTS CBR потоки та модулювати їх в 12 QAM. Обладнання має інтегрований мультиплексор та PSI/SI обробку.

WISI-GT-BLE-23-romsat.ua.png

Головна станція WISI Tangram

Універсальна відео-платформа Tangram має величезну кількість різноманітних конфігурацій, які дозволять вирішити будь-яке поставлене завдання. Але саме під цю задачу ми обрали обмежену кількість модулів та їх модифікацій.

WISI-Tangram-romsat.ua.png

  GT01W0230       Базове шасі з комутатором  1 шт  
  GT55W0230         Резервний блок живлення 230В  1 шт
  GT31W      Плата тюнера з універсальними входами DVB-S/S2/T/T2/C/ISDBT   1 шт
  GT42W      Модуль дескремблювання 4-СІ  1 шт
  GT21W      Модуль IP в 6 аналогових каналів  4 шт
  GT BLE 23      Модулятор 12 IP в QAM  1 шт

Основні можливості:

Вхід:
  • Прийом супутникового контенту всіх медіагруп
  • Дескремблювання контенту
  • Вбудований IP-комутатор, що дає можливість домішати зі стороннього джерела по протоколах RTP, UDP, HTTP, IGMP, SNMPv2 додатковий контент та мовити його у форматі DVB-C
Вихід:
  • 24 каналів у форматі PAL (аналог)
  • DVB-C 12 QAM
  • Мультиплексор та PSI/SI обробка
  • і т.д., детальніше тут
Також доступні модифікації в одному шасі на 18 каналів PAL без необхідності використання WISI GT BLE 23, але з додаванням в конфігурацію модуля GT23W та ліцензії GT SYMUX. Або без аналогових модулів GT21W, в такому випадку мовлення доступно тільки у форматі DVB-C.

Захист преміального контенту

Частину преміального контенту у цифровому мовленні операторам після декодування необхідно буде знову скремблювати (наприклад, канали Футбол Медіа Групи Україна). У цьому випадку компанія РОМСАТ пропонує послуги хостингової системи захисту контенту CONAX CONTEGOTM. Все вказане вище обладнання підтримує підключення до сервера CONAX CONTEGOTM через Site-to-site VPN-канал.

Підсумовуючи вищезазначене, можна впевнено сказати, що за допомогою однієї або декількох одиниць продуктів WISI оператор повністю вирішить питання кодування контенту українських медіагруп на супутнику.

На все обладнання для прийому закодованих українських телеканалів на супутнику діють спеціальні ціни!

обладнання-WISI-для-операторів-romsat.ua.png

Звертайтесь за подробицями до наших менеджерів або залишайте заявку на сайті



РОМСАТ - ексклюзивний дистриб'ютор компанії WISI в Україні