img
0
Обране

Stor - оригінальні коробки для іграшок

12 березня 2021
stor_box_623x390_ua.png

Добре, коли у дитини багато іграшок, але в такому достатку можуть бути і негативні моменти. Наприклад, серйозний безлад як в дитячій кімнаті, так і за її межами. Один з варіантів підтримки порядку та спокою в будинку - ємності для зберігання іграшок та аксесуарів. Вони допомагають організувати життя малюка так, щоб не тільки гра, але й прибирання улюблених іграшок були для нього веселим і захоплюючим заняттям.

Продукція іспанського бренду Stor допоможе впоратися з таким непростим завданням. Адже Stor - відомий розробник і виробник різних товарів для дому, в тому числі й коробок для зберігання іграшок, представлених на нашому сайті в розділі «Коробки для іграшок».

Весело грати - легко прибирати!

Підтримувати порядок у дитячій кімнаті тепер стало ще простіше, завдяки великому каталогу продукції Stor. Всі вироби сертифіковані та створені відповідно до міжнародних стандартів, з безпечних нетоксичних матеріалів.

stor_box_623x390_rus-2.jpg

Малюки з радістю будуть використовувати яскраві контейнери Stor при збиранні своїх іграшок, бо вони виконані в оригінальному дизайні й прикрашені зображеннями найпопулярніших персонажів та героїв з улюблених фільмів і мультфільмів. Завдяки такому привабливому оформленню, вони не тільки допоможуть організувати акуратне зберігання речей, а й ідеально впишуться в будь-який інтер'єр.

Особливості коробок Stor:

  • Габаритні розміри, як для великих, так і для маленьких колекцій іграшок - об'єми: від 7 і до 23 літрів.
  • Різноманітність стилів і кольорової палітри виробів.
  • Укомплектовані кришкою - зручно при використанні та гігієнічно (мінімум пилу на іграшках).
  • Виконані з міцного та водостійкого матеріалу, без гострих кутів.
  • Невелика вага та зносостійкість (легко переміщуються навіть разом з іграшками).
  • Товари відповідають європейським і північноамериканським нормам, сертифіковані та протестовані відомими лабораторіями по всьому світу.

Вибирайте оригінальні коробки для зберігання іграшок на нашому сайті. Ці товари допоможуть організувати затишок і порядок у будинку. А ваш малюк стане активним учасником цих важливих процесів з малих років.

Stor - тільки якісна та ліцензійна продукція!

РОМСАТ - офіційний партнер STOR в Україні.

Всього товарів: 3

Коробки для іграшок