img
0
Обране

Транспортний відеореєстратор Hanwha Wisenet TRM-1610

26 червня 2018
Транспортний відеореєстратор Wisenet TRM-1610

Транспортний відеореєстратор Wisenet TRM-1610 в РОМСАТ - romsat.ua

Відеореєстратор Wisenet TRM-1610

На семінарах нас часто запитують про рішення з безпеки для транспорту. Раді анонсувати новинку від Samsung - транспортний відеореєстратор Wisenet TRM-1 610.

Компанія Hanwha Techwin (Samsung) презентувала новий 16-канальний мобільний мережевий відеореєстратор Wisenet TRM-1610. Він має промислове виконання та міцний, надійний корпус. Пристрій має сертифікат, що дозволяє використовувати його у транспортних засобах. Він гарантує, що відеореєстратор повністю збереже працездатність в умовах сильної вібрації.

Системи безпеки для транспорту



Безвентиляторне охолодження та РоЕ

У корпусі пристрою забезпечується його безвентиляторне охолодження. Широкий діапазон робочих температур від -40 до + 70 ° C робить новий відеореєстратор ефективним пристроєм для використання на промислових об'єктах. Важливою перевагою новинки є наявність у неї вбудованого PoE-комутатора на чотири порти.

Каталог відеореєстраторів


 (розкрити)

Новий відеореєстратор випускається в двох варіантах, які відрізняються видом роз'ємів вбудованого комутатора PoE і з'єднань LAN / WAN. Модель Wisenet TRM-1610М має різьбове мережеве з'єднання M12, модель Wisenet TRM-1610S - стандартне з'єднання RJ-45.

Максимальна роздільна здатність зображення, яке записується по кожному каналу становить для нового відеореєстратора 12 мегапікселів. Вхідний бітрейт в сумі по всіх каналах може досягати 128 Мбіт/с. Для стиснення зображенні використовується кодек H.265, H.264 або MJPEG. Крім того, при роботі кодеків H.265 і H.264 додаткове підвищення ефективності стиснення досягається за допомогою фірмової технології WiseStream.

У відеореєстратор можна встановити два жорсткі диски SATA розміром 2,5 дюйми, сумарною місткістю до 4 Тбайт. Допускається їх гаряча заміна. Підвищити надійність зберігання відеоархіву дозволяє організація масиву RAID-1. У новинки є також функція ARB (Auto Recovery Backup). З її допомогою у разі зникнення зв'язку із камерою після відновлення зв'язку з цим проводиться автоматичний запис архіву з карти microSD.

Вбудований модуль Wi-Fi, який працює в стандарті 802.11n/ac. У комплект поставки входять дві антени до нього. Через порт USB до пристрою підключається 3G / LTE-роутер. У відеореєстраторі є вбудований модуль GPS / ГЛОНАСС і підтримуються карти Google Map - і те, і інше дуже важливо для роботи на транспорті.

Виведення зображення на монітор проводиться через інтерфейс HDMI, що підтримує формат 4K, або через відеовихід VGA, для розширення до 1080p. У відеореєстратора є три роз'єми USB, 16 тривожних входів і 6 виходів, 16 аудіовходів, два порти LAN / WAN 1000 Мбіт/с.