З 2 по 5 жовтня на лазурних берегах Чорного моря пройшла щорічна незалежна Українська конференція операторів зв'язку. Компанія РОМСАТ виступила Генеральним спонсором заходу, взявши активну участь у його проведенні.

"/>
img
0
Обране

УКОЗ 2014 – місце зустрічі змінити не можна!

09 жовтня 2014
 
З 2 по 5 жовтня на лазурних берегах Чорного моря пройшла щорічна незалежна Українська конференція операторів зв'язку.

Компанія РОМСАТ виступила Генеральним спонсором заходу, взявши активну участь у його проведенні.

УКОЗ 2014

Цього року захід зібрав більше двох сотень учасників з усіх куточків країни, продемонструвавши непідробний інтерес гравців ринку до теми. Технічні доповіді, круглі столи, бурхливі обговорення перспектив телекомунікацій України упереміш з неформальним спілкуванням, вечірками і морем склали програму УКОЗ 2014. 

Компанія РОМСАТ брала активну участь в організації УКОЗ минулих років. Цей рік не став винятком і наша команда виступила в якості Генерального спонсора конференції. Будучи активним учасником ринку телекомунікацій, ми виступили в ролі експерта з технологій, представивши серію захоплюючих доповідей. 

Олександр Федоровський, відомий в професійних колах фахівець РОМСАТ за технологіями PON, розповів про наступні етапи розвитку мереж ШСД.

Олександр Федоровський, фахівець РОМСАТ за технологіями PON

Наталія Шупік, продакт-менеджер відділу ВОЛЗ компанії РОМСАТ, на прикладах продемонструвала важливість етапу "Проектування" при побудові мереж FTTH. "Реалізація завжди йде слідом після Проекту", - підкреслила вона в ході презентації.

Наталія Шупік, продакт-менеджер відділу ВОЛЗ компанії РОМСАТ

Володимир Пальмов, тех. інженер відділу активного мережного обладнання компанії РОМСАТ, поділився думками про майбутнє високошвидкісного доступу в інтернет, а саме про перехід на гігабітні швидкості.

Володимир Пальмов, тех. інженер відділу активного мережного обладнання компанії РОМСАТ

Сергій Шутурмінский, заступник керівника відділу безпеки компанії РОМСАТ, відкрив завісу технологій мережевого відеоспостереження. "Відеоспостереження семимильними кроками переходить до мережевих технологій. Чому б не використати цю можливість операторам, як додатковий сервіс"?!, - Поділився міркуваннями Сергій.

Сергій Шутурмінский, заступник керівника відділу безпеки компанії РОМСАТ

Костянтин Шульга, керівник проектів відділу цифрового ТБ компанії РОМСАТ, розповів про те, як все-таки можна заробляти на ОТТ. "Conax Xtend Multiscreen - відмінне рішення для ОТТ. На ньому потрібно заробляти прямо зараз"!, - Впевнено заявив Костянтин.

Костянтин Шульга, керівник проектів відділу цифрового ТБ компанії РОМСАТ

Не одними доповідями єдині. Великий сюрприз!
Кожен УКОЗ має свій почерк, залишаючи якусь приємну, запоминающуюся деталь. Так, УКОЗ 2014 запам'ятається яскравим розіграшем супер-призу - 40-дюймовового телевізора ROMSAT. Так, ми ще й телевізори виробляємо! ©

Телевізор Romsat 40F182T2

Час пролетів непомітно, гості роз'їхалися по домівках продовжувати розвивати розпочату справу - забезпечувати населення України якісним доступом до телекомунікаційних послуг. Саме так описали головну мету УКОЗ її організатори. Ради були зустрічі зі старими і новими друзями, партнерами, конкурентами і до зустрічі на УКОЗ 2015!

УКОЗ 2014

Ваш РОМСАТ