img
0
Обране

Нова серія продуктів Uniview - Easy, Prime, Pro

18 жовтня 2018

Uniview змінив класифікацію продукції яку виробляє на Easy, Prime, Pro рівні.

Нова серія продуктів Uniview - Easy, Prime, Pro | romsat.ua

Нове ранжування дозволяє Uniview адаптувати існуючі продукти до різних галузей використання і конкретних потреб клієнтів. А також спростити пошук при виборі тим, хто розуміє наскільки важлива безпека, але не розбирається в специфіці.

Раніше:
ROMSAT – національний дистриб'ютор Uniview
Uniview піднялася на 6 місце в світі

Easy Series

Універсальні і економічні продукти серії Easy призначені для відеоспостереження початкового рівня (для будинку, невеликого офісу і т.п.).

Ця серія найбільш економічна і проста в експлуатації, складається з IP-камер серії L, відеореєстраторів серії B, Ultra265 PoE Kit і PTZ камер Navigator.

Prime series

Серія Prime має більш складні функції і забезпечує високу продуктивність, використовується в комерційних будівлях, парках і невеликих проектах.

Ця серія містить стандартні і покращені камери і мережеві відеореєстратори, які мають широкий спектр інтелектуальних функцій (розпізнавання осіб, виявлення вторгнень і дефокусировки), підтримку роздільної здатності 2/4/5/8 MP, аналіз відеоконтенту.

Камери також підтримують кілька інтерфейсів для спрощення конфігурації: аудіо, введення-виведення сигналів тривоги, вбудований мікрофон.

Відеореєстратори серії Prime демонструють кращу продуктивність, підтримують роздільну здатність до 12MP і вихід 4K, ANR, RAID і N+1.

Раніше: Рішення Uniview для електростанції в Брагіні

Pro series

Продукти серії Pro призначені для об'єктів з особливими вимогами до безпеки і можуть використовуються в аеропортах, безпечних містах, на автомагістралях і інших аналогічних місць з високим навантаженням.

Рішення Uniview Pro володіють надвисокою роздільною здатністю 12MP і якістю зображення 4K HD. Професійні інтелектуальні функції LPD / LPR (виявлення і розпізнавання номерних знаків), автоматичне відстеження та ін. Розроблені по складних сценаріях з урахуванням всіх можливих ситуацій.

Раніше: BBQ из видеорегистратора Uniview

NVR серії Pro виконані в сучасному дизайні, мають вбудовані функції запису, управління, зберігання і передачі даних, зображення може виводиться в режимі поділу екрана і багатоекранному режимі. Підтримка декількох HDD з можливістю «гарячої заміни», резервне джерело живлення і BIOS гарантують безперебійну роботу.


РОМСАТ - національний дистриб'ютор Uniview в Україні.