img
0
Обране

Виставка RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO 2018 відбулась!

11 квітня 2018
Демо-зона компанії ВОЛЯ на виставці RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2018

Телевизор Romsat 43'' в демо-зоне компании Воля.

RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2018

Виставка відбулася 29-30 березня в НСК Олімпійський. У експозоні компанії-учасники презентували свої продукти. Паралельно з виставкою проходили конференції за участю провідних фахівців сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості. На цих конференціях показали кейси від найуспішніших українських та зарубіжних рітейл-компаній. Активно обговорювали актуальні проблеми, а також ключові тенденції і очікування на найближчі роки.

Читати: РОМСАТ виступив технічним партнером компанії Digital Screens на виставці Anga Com 2017

Демо-зона Воля Бізнес

Национальные интернет-провайдеры были представлены в лице компании ВОЛЯ. Участие в выставке стало значительным шагом для популяризации бренда 

Національні інтернет-провайдери були представлені компанією ВОЛЯ. Участь у виставці стало значним кроком для популяризації бренду Воля Бізнес. РОМСАТ виступив технічним партнером Воля Бізнес на RDBexpo 2018.

Фото: Більше фото з демо-зони

Презентация сервиса Воля Бизнес на телевизоре РОМСАТ 43-дюйма на выставке RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2018

Ми презентували клієнтам цікаві продукти в рамках даного заходу: доступ до високошвидкісного Інтернету, хмарні рішення, Colocation - для тих, хто намагається економити та використовує своє обладнання, Multicast та Indoor рішення, - прокоментував участь у виставці представник напрямку Воля Бізнес.

Важливу презентаційну частину в демо-зоні компанії "ВОЛЯ" взяв на себе технічний партнер РОМСАТ, інсталював телевізор ROMSAT 43FMC1720T2Представники напряму Воля Бізнес залишилися задоволені! Дякуюємо колегам за довіру.

 


РОМСАТ – надійний партнер для вашого бізнесу!