img
0
Обране

wAP ac - новинка від Mikrotik

24 листопада 2020
microtik_623x390_5.png

Надійне підключення для всіх ваших пристроїв

wAP ac є невеликою бездротовою точкою доступу для мобільних пристроїв, ідеально підходить для зовнішньої установки у вашому домі, в саду, на ґанку чи деінде, де вам потрібне бездротове з’єднання. 

Нова ревізія оснащена двома гігабітними Ethernet портами, потужним чотириядерним процесором, покращена продуктивність бездротової антени та збільшено оперативну пам'ять.

Ключові особливості
  • робоча частота: 2,4 і 5ГГц
  • швидкість Wi-Fi > 300 Мбіт/с (ac стандарт)
  • швидкість портів: 10/100/1000 Мбіт/с
  • максимальна вихідна потужність: 25 dBm
  • кількість антен: 3 - 5 ГГц; 2 - 2,4 ГГц
  • підсилення антени: 2 dBi

Сильна дводіапазонна бездротова точка доступу 2,4/5 ГГц вирішить більшість проблем зі зв’язком в людному середовищі. Можна використовувати 2,4 ГГц-канал для старих пристроїв і 5-ГГц-канал для всіх інших.

wAP ac стійка до атмосферних впливів і може бути закріплена на будь-якій зовнішній стіні (на стовпі або стелі) зсередини корпусу - для додаткової безпеки та менш помітних кріплень. Нижня частина також може бути закріплена спеціальним антивандальним гвинтом, який може відкрити лише власник. У задній частині корпусу є отвір, що дозволяє прокласти кабель Ethernet безпосередньо позаду пристрою та через стіну. Таким чином, wAP ac привертає менше уваги та поєднується з будь-яким середовищем. Виглядає ненав’язливо і доступна у двох кольорах - чорному (RBwAPG-5HacD2HnD-BE) та білому (RBwAPG-5HacD2HnD).

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор MikroTik в Україні

Всього товарів: 1