img
0
Обране

Вебінар - 07.07.2022 - Bosch Breakfast Session: Video Analytics

09 червня 2022
Вебінар - 07.07.2022 - Bosch Breakfast Session: Video Analytics - Romsat.ua

Онлайн-зустріч Bosch Breakfast Session: Video Analytics

Запрошуємо відвідати онлайн-зустріч Bosch Breakfast Session, присвячену відеоаналітиці. Bosch Breakfast Session – це короткі онлайн-трансляції, які освітлюють важливі теми, що стосуються галузі безпеки.

Цього разу будуть розглянуті приклади та поради з використання відеоаналітики на основі штучного інтелекту. Експерти Bosch розкажуть про останні інновації у сфері відеоаналітики та про методи їх застосовування у повсякденному бізнесі.

Компанія Bosch регулярно проводить зустрічі з партнерами та клієнтами. Так, в лютому відбувся вебінар по адресних системах пожежної сигналізації, а у квітні – вебінар по системах пожежної сигналізації EN54

Більше деталей про Bosch Breakfast Session

Про відеоаналітику Bosch на основі штучного інтелекту

Місія полягає в тому, щоб допомогти фахівцям з безпеки, консультантам, проєктувальникам та кінцевим користувачам використовувати набір даних для прийняття правильних рішень. Bosch робить це за допомогою відеоаналітики на основі штучного інтелекту.

Маючи понад 20-річний досвід розробки алгоритмів для відеоаналітики, рішення Video Analytics допомагають користувачам захищати людей та майно. Вони також надають цінну інформацію, як-от зайнятість паркувальних місць, підрахунок людей та класифікацію транспортних засобів для підвищення безпеки.

Відеоаналітика використовує метадані, щоб додати сенсу та структурувати відеоматеріали – це допомагає користувачам краще розуміти сценарії та ситуації на глибшому рівні. Саме тому камери відеоспостереження Bosch мають вбудовану аналітику відео як стандарт із 2016 року, коли це ще не набуло популярності серед інших виробників.

Зрештою, Bosch дає користувачам можливість передбачати, що буде далі. Зареєструйтеся на вебінар, щоб дізнатися все про відеоананалітику.


ROMSAT – офіційний дистрибутор Bosch Security Systems в Україні.