img
0
Обране

WISI Tangram поповнила сузір’я екосистеми VERIMATRIX

14 лютого 2017

Нова функція WISI Tangram - багатоканальне дешифрування контенту в кодуванні VERIMATRIX.

WISI Tangram - багатоканальне дешифрування контенту в кодуванні VERIMATRIX

Для операторів, які використовують Verimatrix для захисту контенту в мережах доставки відео, компанія WISI анонсувала нові функції дешифрування всього пакету каналів на периферійній станції з конвертацією в IP та/або з РЧ модуляцією відео.

Цей гнучкий продукт дозволяє операторам зручно і за доступною ціною реалізувати бізнес-можливості в В2В сегменті (готельна сфері, торгово-розважальні та офісні комплекси, конференц-зали, гуртожитки, медичні установи), а також при побудові регіональних станцій та реалізації великих операторських проектів.

Функція вбудованого багатоканального декодування Verimatrix на обладнанні WISI була впроваджена операторами Північної Америки протягом літа 2016 року, а в даний момент відкрита для загального використання.

Функция встроенного многоканального декодирования Verimatrix на оборудовании WISI

Декодування контенту здійснює оснащений спеціалізованою опцією модуль мультиплексора Tangram GT41, який підтримує до 128 унікальних сервісів загальною пропускною здатністю 850 Мбіт/с. Цей модуль може також забезпечити локальне шифруваня контенту, як однією з DVB CAS, так і спеціалізованими готельними системами LG Pro:Idiom чи Samsung Lynk.

Дане рішення дозволяє побудувати головну станцію на лінійці обладнання WISI Tangram з мультиформатними картами прийому і декодуванням до 128 унікальних 4K, HD, SD сервісів зашифрованих за технологією Verimatrix та зформувати пакет телеконтенту в будь-якій комбінації: ASI, IP, QAM та аналогове телебачення.

Стив Отеген (Steve Oetegenn), президент компании Verimatrix


«Ми раді, що лінійки продуктів INCA і Tangram є частиною еко-системи Verimatrix. Наше глобальне охоплення та присутність на ринку захисту контенту в поєднанні з широкими можливостями інтерфейсів і модульної гнучкістю Tangram надає впевненості в тому, що наші клієнти можуть продовжувати захищати та розвивати свій бізнес», - Стів Отеген (Steve Oetegenn), президент компанії Verimatrix.

РОМСАТ - ексклюзивний дистриб'ютор обладнання компанії WISI та партнер VERIMATRIX.