img
0
Обране

E-Katalog рекомендує Totolink X2000R для стрімерів

08 березня 2023
ТОП гаджетів для стрімера.png

Правильні гаджети для впевненої роботи онлайн 

Популярний портал E-Katalog, що спеціалізується на оглядах техніки та електроніки, випустив нову статтю "Прямі трансляції: ТОП гаджетів для стрімера". У ній розглянуто найкращі пристрої для створення різних типів онлайн контенту, наприклад, для відеоблогів, музичних стрімів або ж навчальних вебінарів. Один з гаджетів, що займає місце в ТОПі, - маршрутизатор Totolink X2000R.

Totolink X2000R є ідеальним вибором для стрімерів, оскільки він має високу швидкість передачі даних до 1500 Мбіт/с та відповідає новітньому стандарту Wi-Fi 6. Також, маршрутизатор оснащений п'ятьма гігабітними Ethernet-портами та 4 антенами, що забезпечують точну спрямованість передачі та прийому. Окрім того, технології Band Steering, Beamforming та MU-MIMO значно підвищують ефективність роботи маршрутизатора. 

Читайте також: Новинка! Totolink X2000R WI-FI 6

Отже, якщо Ви шукаєте маршрутизатор для стрімінгу відео та трансляцій, Totolink X2000R може бути відмінним варіантом. Детальніше читайте в огляді за посиланням: https://ek.ua/ua/post/4859/248-pryamye-translyacii-top-gadzhetov-dlya-strimera/

Totolink X2000R є ідеальним вибором для стрімерів

Про E-Katalog E-Katalog – багатофункціональний сервіс пошуку товарів в інтернет-магазинах і порівняння цін. Він охоплює найрізноманітніші категорії товарів. До системи E-Katalog підключено більше 1000 як магазинів, дані по яких постійно оновлюються. ROMSAT – ексклюзивний дистриб'ютор пристроїв Totolink в Україні

Про E-Katalog

E-Katalog – багатофункціональний сервіс пошуку товарів в інтернет-магазинах і порівняння цін. Він охоплює найрізноманітніші категорії товарів. До системи E-Katalog підключено більше 1000 як магазинів, дані по яких постійно оновлюються.

ROMSAT – ексклюзивний дистриб'ютор пристроїв Totolink в Україні


Всього товарів: 1

WiFi маршрутизатори