img
0
Обране

Радари MAGOS захищають сонячні електростанції

16 березня 2023
Радари MAGOS захищають сонячні електростанції

Рішення безпеки периметра сонячних ферм

Як і електростанції, сонячні електростанції є критично важливими об’єктами інфраструктури, схильними до звичайних крадіжок і вандалізму, а також терористичних атак. 

Радіолокаційна технологія Magos Systems дозволяє сонячним фермам розгортати надійне та економічно ефективне рішення, яке може ефективно контролювати великі та віддалені території. На відміну від інших рішень безпеки, радари Magos мають мінімальні вимоги до інфраструктури та технічного обслуговування, а також легко інтегруються з широким спектром систем безпеки, включаючи VMS, PSIM, контроль доступу тощо.

Сонячні електростанції все частіше використовують технологію радарного виявлення для покращення безпеки

У той час як електростанції та підстанції часто розташовані в замкнутих приміщеннях, всередині будівлі або огородженої території, сонячні електростанції мають величезні розміри та розташовані у віддалених місцях.

Кілька радарних датчиків можуть забезпечити економічно ефективне та надійне рішення

Традиційні технології безпеки, такі як системи відеоспостереження та огорожі, можуть виявитися дорогими, тоді як кілька радарних датчиків можуть забезпечити економічно ефективне та надійне рішення.

«Основною проблемою, з якою стикаються сонячні електростанції, є відсутність існуючої інфраструктури, тому технологія радарного виявлення є ідеальним рішенням, оскільки вона потребує меншого споживання енергії та пропускної здатності», сказав Ярон Зуссман, генеральний менеджер Magos Americas». Радарні технології також виявляють і відстежують потенційні загрози ще до того, як вони досягнуть лінії огорожі, що дозволяє операторам безпеки вживати профілактичних заходів».

Проєкт Magos на північному сході Бразилії

Пропонуючи моделі радарів у різних діапазонах, Magos може забезпечити економічно ефективне рішення для «заповнення прогалин» і тісного покриття в областях, де неможливо використовувати моделі більшого радіуса дії. 

Оскільки розміщення декількох радарів великого радіуса дії в цьому випадку не є рентабельним рішенням, моделі малого радіусу дії використовуються для усунення мертвих зон, таким чином зберігаючи все рішення дуже рентабельним.

Читайте також: Підписали угоду з ізраїльським розробником високоякісних радіохвильових технологій Magos

Радари Magos поєднують програмне забезпечення MASS і передові алгоритми ШІ (аналітики), щоб забезпечити класифікацію об’єктів на основі відео, ідентифікуючі людей, транспортні засоби або човни. Відомий як MASS+AI, він також може відфільтровувати нерелевантні сповіщення, спричинені дикою природою та фауною, які часто оточують сонячні електростанції, без шкоди для виявлення загроз. 

Інноваційні та надійні рішення Magos забезпечують безпеку периметра об'єктів 24 години на добу при будь-яких погодних умовах та при будь-якому освітленні.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Magos в Україні

Всього товарів: 4

Датчики руху

Охоронний датчик 5.8 ГГЦ Magos Scepter-C (MSA1241A) Охоронний датчик 5.8 ГГЦ Magos Scepter-C (MSA1241A)
Код товару: 728015
Під замовлення
1 121 661.50грн
Охоронний датчик Magos SR250-F (MSA1452A) Охоронний датчик Magos SR250-F (MSA1452A)
Код товару: 728007
Під замовлення
827 466.60грн
Охоронний датчик Magos SR1000‐F 5.8GHz (MSA1231A) Охоронний датчик Magos SR1000‐F 5.8GHz (MSA1231A)
Код товару: 728003
Під замовлення
1 783 649.80грн