img
0
Обране

Системи відеоспостереження Wisenet для банків

08 липня 2022

Відеоспостереження WisenetКамери Wisenet для надійного захисту американського банку Wilson Bank & Trust

Банк Wilson Bank & Trust, який працює в США, оновив системи відеоспостереження у своїх відділеннях за допомогою телекамер Wisenet. В результаті замість морально застарілих камер, випущених кількома різними виробниками, банк використовує тепер сучасні. Вони дають зображення високої якості та мають передовий функціонал. Загалом системи відеоспостереження було оновлено у 40 відділеннях

Завдання

Банк Wilson Bank & Trust був заснований у штаті Теннессі у 1987 році. На цей час він значно виріс: у нього близько 40 відділень. Багато з них є іпотечні офіси, операційні центри, банкомати. Відділення розкидані по всій центральній частині штату Теннессі — і містами, і сільською місцевістю. Донедавна банк використовував камери відеоспостереження від кількох виробників. Вік більшості цих камер становив 8-10 років. Формоване ними зображення було низької якості, і навіть тривалість зберігання відеоархіву не влаштовувала адміністрацію.

Надійний-захист-у-відділеннях-банку-Wilson.png

Рішення

Адміністрація банку прагнула встановити мережеві камери з живленням за технологією PoE, які могли б забезпечувати зображення високої якості, і для яких не потрібно окремих ліцензій. Важливим доповненням до них мали стати відеореєстратори з можливістю тривалого зберігання відеоархіву не менше 90 днів.

Після вивчення всього, що пропонує у цьому напрямку ринок, адміністрація банку Wilson Bank & Trust встановила, що камери та системи відеоспостереження, які під брендом Wisenet випускає компанія Hanwha Techwin, найкраще відповідають її запитам. 

Відеоспостереження-Wisenet.png

Результат

На цей час банк за допомогою IP-камер Wisenet оновив інфраструктуру безпеки у всіх своїх відділеннях. Перейшовши при цьому на стандартний для індустрії спосіб живлення камер за технологією PoE, банк досяг значного зменшення вартості інсталяції та подальшої підтримки камер. 

У відділеннях банку також встановлені телекамери для стеження за в'їздами та виїздами на парковку. Це допомагає службам безпеки філій ідентифікувати за розпізнаними номерами автомобілі, які асоціюються з випадками шахрайства.

У камерах бренду Wisenet, встановлених у банку, використовується сучасна відеоаналітика. Вони виявляють рух у кадрі та такі події, як перетин об'єктом віртуальної лінії, поява та зникнення предметів, вхід об'єкта в задану зону. Детектується також розфокусування самої камери та її вихід із ладу. У кожній з філій банку під час оновлення систем відеоспостереження було встановлено кілька панорамних, а також фіксованих купольних камер з ІЧ-підсвічуванням. Одна з них – багатомодульна панорамна камера Wisenet PNM-9020V, за допомогою якої досягається огляд на 180°, при швидкості кадрів 30 к/с. Також у приміщеннях філій застосовується камера Wisenet XNB-6001. Вона складається з основного блоку та виносного модуля камери, з'єднаних кабелем. Крім того, встановлено низку купольних моделей, у тому числі Wisenet QND-6010R.

Встановивши у себе камери Wisenet, банк отримав надійний захист усіх складових своєї діяльності. Якісне відеоспостереження дозволяє службі безпеки банку швидко та правильно реагувати на будь-які події. 

В Україні, за сприянням компанії РОМСАТ та партнерів, декілька великих банків теж обрали рішення від Hanwha Techwin для заміни та модернізації наявних систем відеоспостереження.  

РОМСАТ - дистриб'ютор Hanwha Techwin (Wisenet) в Україні