img
0
Обране

РОМСАТ 30 років!

17 червня 2024

ROMSAT виповнилося 30 років
ROMSAT 30 років

Сьогодні ROMSAT виповнюється 30 років. Наша історія розпочалася 17 червня 1994 року, і з того часу ми пройшли довгий шлях,  здобувши репутацію надійного партнера, постачальника та роботодавця на українському ринку.

Три десятиріччя ми активно розвивалися охоплюючи нові сфери діяльності: телекомунікаційне обладнання, системи безпеки, озвучування, обладнання для телебачення, вимірювальна техніка, споживча електроніка, побутова техніка, інфраструктурні рішення та інше. За ці роки ми відкрили 11 нових напрямків діяльності, створили сучасний склад і налагодили ефективну систему експедиції.  

Ми пишаємося партнерством з понад 100 міжнародними компаніями, пропонуємо більше ніж 9000 найменувань продукції та працюємо з понад 2000 постійних клієнтів. 

Співпраця – запорука успіху

Ми щиро вдячні нашим партнерам за багаторічну співпрацю та довіру. Завдяки спільним зусиллям нам вдалося реалізувати сотні успішних проєктів та досягти значних результатів. Віримо, що разом ми продовжимо будувати сучасний бізнес та підкорювати нові вершини!

Дякуємо всім нашим клієнтам за плідну співпрацю. Ви – наш головний пріоритет, і ми прагнемо щодня покращувати рівень наших послуг та продуктів для вас.

Люди – наша сила

Особлива подяка нашій команді, кожному члену колективу! Ви – основа всього, і завдяки вашій наполегливій праці, професіоналізму та відданості, ми досягаємо успіху та постійно розвиваємось. Ваші зусилля та творчий підхід щодня зміцнюють нашу компанію.

Ми пишаємося нашою Родиною ROMSAT. За час існування компанії народилося 118 ромсатівців, було створено 42 сім'ї - це не просто цифри, це наша гордість та майбутнє!

30 років – це лише початок

ROMSAT продовжує розвиватися, освоювати нові напрямки та прагне до нових досягнень. Завдяки командній роботі та єднанню нам під силу подолати будь-які виклики. 

Сьогодні, коли наша країна бореться за свою свободу та незалежність, ми щиро дякуємо всім за підтримку. Разом ми обов'язково здобудемо перемогу та збудуємо ще сильнішу та процвітаючу Україну! 

Дякуємо за те, що залишаєтеся з нами. Наша історія – ваша довіра. 
З ювілеєм, ROMSAT! 



                                                01.png       Віктор Мазур
        засновник ROMSAT                                                                           
   
                 


Для мене «ROMSAT» – це більше аніж бізнес. Наш секрет успіху – в ставленні до команди, партнерів і клієнтів як до родини. Я дуже радий, що мені вдалося об'єднати найкращих людей, щоб досягати найкращих результатів.

Останні два роки повномасштабної війни були не схожі на будь-які інші в нашому житті і, безумовно, в історії нашої компанії. Але попри це, ми не зігнулися, не зламалися, а згуртувалися, стали тільки міцніше та невпинно рухаємося вперед. 

   Пишаюсь своєю найпотужнішою командою, яка продовжує підтримувати наших клієнтів, нашими мужніми колегами, які захищають країну в лавах ЗСУ. Колективом, що робить все, що в їх силах, щоб зміцнити стійкість України. Разом ми досягаємо приголомшливих успіхів попри всі кризи, форс-мажорні обставини, епідемію та війну.

   ROMSAT є і буде соціально відповідальною компанією. Попри війну ми продовжуємо інвестувати у розбудову бізнесу й у перемогу України. Ми сплачуємо податки, розвиваємо власні соціальні та благодійні ініціативи.

   Я щасливий, що можу відсвяткувати 30-річний ювілей нашої компанії разом з моїми колегами-однодумцями. Щиро дякую всім клієнтам та партнерам, які були з нами протягом перших 30 років! З нетерпінням чекаємо майбутніх проєктів, які зможемо реалізувати разом!