img
0
Обране

Форум BIT-2022 Львів - 10 листопада (відбувся)

02 листопада 2022
BIT-2022 у Львові

Форум BIT-2022 у Львові

Дата: 10 листопада 2022
Місце: торгова галерея «Опера Пасаж» (4-й поверх) «Леополіс Хол», 
Адреса: Львів, пр. Свободи, 27
Обов'язкова реєстрація на сайті організаторів

10 листопада Львів зустріне головну подію вітчизняного ІКТ-ринку – Міжнародний Форум BIT-2022. Цей унікальний галузевий захід, традиційно збере найкращих представників ІКТ-спільноти та бізнес-середовища регіону. У заході візьмуть участь експерти та професіонали ринку високих технологій; власники бізнесу та директори, які поділяться своїм унікальним досвідом.

В рамках офлайн Форуму буде проведена виставка, де можна ознайомитися з інноваційними розробками, а також відбудуться цікаві дискусії.

Виступи наших спікерів

 Антон-Єжов,-керівник-напрямку-систем-звуку,-РОМСАТ.jpg   IP системи гучномовного зв'язку та оповіщення
  Антон Єжов, керівник напрямку систем звуку
 Shuturminsky-Serhiy  Радіохвильові радари Magos для охорони периметра
 Сергій Шутурмінський, керівник відділу аудіо-відеосистем

На форумі розповімо про системи гучномовного зв'язку та оповіщення ITC, які використовують ІР мережі для передавання аудіо та сигналів управління. Дане обладнання має широку сферу застосування та забезпечує своєчасну передачу інформації про виникнення надзвичайної ситуації та допомагає безпечно евакуювати людей з небезпечної території.

В рамках доповіді, присвяченій рішенням для охорони периметра, розповімо про радіохвильові радари від ізраїльської компанії Magos. Пристрої мають мале енергоспоживання (до 5 Вт) і при цьому здатні захищати територію площею до 80 га в будь-яких погодних умовах.

Рішення Magos використовуються для захисту аеропортів, електростанцій, морських портів та інших критично-важливих комплексів, включаючи військові об'єкти.

До зустрічі у Львові! Приєднуйтесь!