img
0
Обране

РОМСАТ на Broadband Ukraine 2015

04 березня 2015
Розвиток галузі інтернет-мовлення та монетизація VOD, live TV OTT з рішеннями Conax.

20 лютого 2015 відбулася конференція BROADBAND UKRAINE 2015, присвячена найважливішим питанням галузі телекомунікацій на сьогоднішній день. Захід відвідало понад 200 учасників з усіх регіонів країни. Представник компанії РОМСАТ, Костянтин Шульга розповів про розвиток галузі інтернет-мовлення і можливостях монетизації VOD, live TV OTT на базі технологій Conax.

conax

За досить короткий проміжок часу ринок платного телебачення пройшов тривалий шлях еволюції: від аналогового кабельного ТБ до цифрового кабельного ТБ, завдяки якому ми познайомилися з сет-топ боксами (set-top-box), разом з якими до наших послуг стали доступні додаткові функції : Timeshift, PVR, а також можливість доступу до інтернету на екрані телевізора.

conax

"Зараз ми перейшли в нову еру платного ТБ – еру платформ, мультиекранного ТБ і OTT", – Костянтин Шульга, кер. проектів від. Цифрового ТБ компанії РОМСАТ. 

Завдяки сучасним технологіям абонент отримав свободу вибору контенту, пристроїв для перегляду і доступ до улюблених сервісів у будь-якому місці і в будь-який час за допомогою хмарних технологій. 

Компанії РОМСАТ і Conax більше 8 років пропонують доступ до хмарного хостингу системи умовного доступу для DVB-C операторів. На сьогоднішній день, доступні послуги кодування OTT-контенту. У зв'язку з цим для операторів платного ТБ важливо розуміти тенденції розвитку ринку і використовувати їх у своїх мережах паралельно зі стандартними видами Pay-TV. 

Залежно від масштабів проекту, компанія Conax AS пропонує дві платформи для запуску ОТТ послуг: 
Conax Go Live
рішення початкового рівня, включаючи додатки та back-end для потокового мовлення каналів на пристроях IOS і Android в середовищі OTT - розгортання на протязі 30 днів! 

Conax Xtend Multiscreen
Сучасне рішення для операторів платного ТБ (Pay-TV) і OTT multiscreen сервісів поєднане з DVB мовленням і низькими початковими витратами - може бути запущено в перебігу 100 днів. 

Переваги для оператора?
+ Скорочення відтоку абонентів, за рахунок залучення клієнта до своїх сервісів в межах мережі оператора. 
+ Залучення нових абонентів - нових доходів. 
+ Розширення абонентської бази за рахунок присутності в мережах конкурентів за допомогою ОТТ додатків для смартфонів, планшетів та ін. 
+ Збільшення ARPU існуючої абонентської бази. 

Компетенції
Наша компанія більше 8 років є стратегічним партнером компанії Conax і ми з радістю відповімо на всі ваші запитання по ОТТ і Pay-TV.