img
0
Обране

Conax представила одразу декілька новинок

24 березня 2016
Захист контенту з кожним роком набирає популярністі. 

Компаніям вдається підвищити ARPU за рахунок технологій Conax. У цьому році на великій міжнародній виставці CSTB'2016 виробник показав ряд новинок та апгрейдів.

Новинки Conax на выставці CSTB 2016 - Romsat.ua

Цифровий водяний знак (ЦВЗ)

Це рішення по захисту контенту для 4K і UHD під ключ. Призначається для операторів, які купують права на 4K і Ultra HD контент і виконують рекомендації щодо захисту MovieLabs для контенту, виробленого в Hollywood.

Захист Android TV

Conax продемонструє захист гібридної приставки, яка працює на Android спільно з партнером iWedia. Conax приготувався до захисту контенту на Android для того, щоб продовжити роботу з будь-яким видом мовлення операторів платного ТБ, які бачать в Android платформу послуг наступного покоління або альтернативу класичної моделі платного ТБ.

Conax Contego multi-DRM

Єдина платформа Conax Contego multi-DRM підтримує Common Encryption і MPEG DASH і спрощує операторам захист ТБ-контенту на будь-якому пристрої в своїх мережах та в неконтрольованих мережах. Детальніше: скачати брошуру.

Conax GO Live

Рішення, яке отримало дві нагороди на IBC 2015 - CSI Awards 2015 (краще рішення технології або сервісу мобільного ТБ) і IABM design innovation Awards 2015 (краще рішення в номінації "Сервіси"). Це рішення під ключ початкового рівня для мовлення контенту на iOS та Android пристроях. Детальніше: скачати брошуру.

Next-generation IPTV

Рішення нового покоління IPTV від Kudelski Group, що дозволяє захищати контент в будь-яких мережах через єдиний клієнт безпеки.

Таким чином, Conax працює з будь-яким видом контенту на будь-яких пристроях і в будь-яких мережах мовлення платного ТБ. Партнери надають захист для UHD / 4K, карткове та бескарточний рішення для DVB і IPTV, multi-DRM функціонал і захист OTT-сервісів з однієї уніфікованої точки управління.

Джерело: Михайло Дубровський, http://www.cableman.ru/node/20360


РОМСАТ
- офіційний партнер Conax в Україні. З нами працюють найбільші оператори країни, тому що:
  • З нами вигідно - ми даємо хороші фінансові умови
  • З нами надійно - більше 20 років на ринку
  • З нами зрозуміло - досвідчені технічні фахівці