21 липня 2022
До замовлення доступні три моделі електричних грилей Hölmer
Приготуйте смачні страви не виходячи із дому. Тільки уявіть запах свіже зробленого стейку та овочів на грилі. А ще дуже багато корисних та смачних страв, можна приготувати для прихильників здорового харчування.
Наразі на складі до замовлення доступні наступні моделі грилей Hölmer: HCG-220, HCG-18P та HCG-160.
Всі моделі грилей Hölmer мають 2 робочих положення, з кутами відкриття конструкції: 105°/180°, температура нагріву від 140°С до 210°С, а також у всіх моделях є піддон для збору крапель жиру. Пластини усіх грилей з антипригарним покриттям.
Електричний гриль Hölmer HCG-220
- Потужність 2200 Вт
- 2 робочих положення гриля
- Температура нагріву: 140-210°С
- Знімний піддон для збору крапель жиру
- Кут відкриття конструкції: 105°/180°
Електричний гриль Hölmer HCG-18P
- Потужність 1800 Вт
- 2 робочих положення гриля
- Температура нагріву: 140-200°С
- Знімний піддон для збору крапель жиру
- Кут відкриття конструкції: 105°/180°
- Двосторонні пластини (рельєфна та гладка сторона)
Електричний гриль Hölmer HCG-160
- Потужність 1600 Вт
- 2 робочих положення гриля
- Температура нагріву: 140-200°С
- Піддон для збору крапель жиру
- Кут відкриття конструкції: 105°/180°
Цікавенькі рецепти для приготування смачних страв на грилі
Овочі на грилі
- Баклажани - 2 шт.
- Солодкий перець – 3 шт.
- Кабачки маленькі – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Оливкова олія - 2 ст.л.
- Сіль великого помелу
- Суміш перців
- Винний оцет – 2 ст.л.
Баклажани нарізаємо на кільця товщиною 1 см., солимо їх і даємо постояти 10-15 хвилин, потім промокаємо їх паперовим рушником. ⠀
Солодкий перець розрізаємо на 2-4 частини та очищаємо від насіння. Кабачки добре миємо, не чистимо і нарізаємо кільцями товщиною 1см. ⠀
Тепер обсмажуємо овочі на грилі при температурі 200°С. В залежності від водянистості овочів час смаження наступний:
- Кабачки (цукіні) - 6-8 хвилин;
- Перець – 8-10 хвилин;
- Баклажани - 4-6 хвилин.
Складаємо овочі в миску, нарізаємо до них зубчики часнику, солимо великою сіллю, перчимо, приправляємо винним оцтом та оливковою олією Extra Virgin. ⠀
Стейк
- Стейк рибай (яловичина) - 500 г
- Сіль - 1 ч. л. (без гірки)
- Чорний перець2 щіпки
- Олія без запаху - 1 ст. л.
Дістанемо м'ясо заздалегідь, щоб воно полежало хвилин 20 при кімнатній температурі.
Це необхідно, щоб при обсмажуванні на грилі виділилося менше соку і стейк вийшов соковитішим. Промокнемо паперовими рушниками.
Маринувати стейки для гриля не потрібно. Достатньо натерти сіллю та перцем, потім змастити олією.
Розігріваємо гриль із встановленими рифленими пластинами до максимальної температури.
Нам важливо, щоб м'ясо відразу ж «запечаталося» скоринкою та зберегло свою соковитість.
Виставляємо максимальну температуру. Коли електрогриль повністю розігріється, кладемо стейки.
Закриваємо гриль кришкою – стейки готують контактним способом, тобто верхня кришка гриля притискає м'ясо.
Готуємо 7-9 хвилин. За цей час 500 г стейків з яловичини завтовшки 1,5-2 см просмажаться до ступеня well done, тобто без крові.
Стейк рибай, досить жирний і соковитий, тому для нього краще робити гарне прожарювання.
Знімаємо стейки з гриля за допомогою спеціальної лопатки, щоб не пошкодити покриття пластин. Кладемо м'ясо на аркуш фольги.
Загортаємо стейки у фольгу і даємо полежати 15 хвилин, щоб соки рівномірно розподілилися.
Як замовити Електричні грилі Hölmer ?
-
Зверніться до вашого менеджера в РОМСАТ
-
Зробіть замовлення на сайті: https://romsat.ua/elektrichni-grili/
-
Або заповніть просту форму нижче і ми з вами зв'яжемось: