img
0
Обране

Вже скоро. Заходи цієї осені.

25 вересня 2015

Активний сезон продовжує набирати обертів і ми намагаємося підтримувати ритми ринку. Вже зовсім скоро пройде цикл заходів з галузі телекомунікацій та безпеки.

1-4 жовтня, УКОЗ

Буковель

УКОС 2015 – Romsat.ua

УКОЗ для нас велика подія. Цього року ми підтримали організаторів, виступивши Генеральним спонсором. У Буковелі плануємо розповісти про ряд нових технологій, побачити друзів і партнерів, обговорити гострі питання індустрії. У цьому році планується рекордна кількість відвідувачів. Все цікаве почнеться вже в УКОСовозі і на УКОСопробізі.

8-9 жовтня, TIM

г. Киев, АККО Інтернешнл

TIM 2015 – Romsat.ua

Ще одна знакова телеком-подія цього року – це TIM. Назва заходу несе в собі три галузі, технологічно пов'язані між собою: Telecom, IT і Media. Костянтин Шульга розповість про «Світові тренди в OTT мовленні і рішення Conax Мульти DRM», а наш партнер WISI, в особі Михайла Шишковський, про «Нові віяння у розвитку Європейських мультисервісних мереж». Запрошуємо 8 жовтня у Велику залу, 12:00 - 13:00.

19-22 жовтня, Безпека

г. Киев, КиївЕкспоПлаза

Безпека 2015 – Romsat.ua

РОМСАТ - багатопрофільна компанія і активний гравець на ринку Систем безпеки, головною подією якого є виставка "Безпека". Цього року ювілей - 20 років захід збирає професіоналів з галузі безпеки. Традиційно на нашому стенді ви побачите нові рішення з відеоспостереження, звуку й телекому, зможете отримати консультацію наших фахівців і просто побачити старих друзів.

Нагадаємо, що початком сезону стала конференція Telecom Ukraine, що відбулася у м. Одеса на початку вересня. РОМСАТ виступила спонсором зустрічі телеком громадськості.

Наступний місяць обіцяє бути насиченим, стежте за новинами!

Ваш РОМСАТ