img
0
Обране

Furukawa Electric - краща компанія 2015 року

18 грудня 2015
Компанія Furukawa Electric визнана однією з провідних інноваційних компаній світу 2015 року.

Підрозділ Thomson Reuters IP & Science представив свій черговий щорічний рейтинг "100 найбільш інноваційних компаній світу". Рейтинг включає в себе міжнародні корпорації та організації, які внесли найбільший внесок у розвиток інновацій за допомогою створення нових технологій та їх комерційної реалізації.

Furukawa Electric ведущая компаний мира 2015 года
Інновації та підприємницький дух є ключовими факторами розвитку Furukawa Electric. У компанії не відкидаються ніякі ідеї, вони «перевіряються на міцність», проходять аудит затребуваності і ринкової перспективи. Ось чому другий рік поспіль досягнення Furukawa Electric відзначаються високою нагородою.

Right: Thomson Reuters Professional KK Ms. Yoshiko Tanahashi, Director, Japan Sales Management Division Manager 
Left: Furukawa Electric Hisaharu Yanagawa, Corporate Senior Vice President, General Manager of the Research & Development Division

Furukawa Electric
Компанія почала свою діяльність в 1884 році, коли був створений мідіплавильний центр і завод з виробництва дроту. З тих пір Furukawa Electric став лідером розробки новітніх технологій і різних інноваційних рішень.

У портфелі компанії представлені продукти з різних областей, включаючи телекомунікації, електроніку, автомобілебудування і будівництво.
 
Оборот Furukawa Electric за минулий фінансовий рік склав 867,8 мільярда японських ієн, що приблизно 8,2 мільярда доларів США.

РОМСАТ є офіційним дистриб'ютором Furukawa Electric на території України.