img
0
Обране

Internet-TV (ОТТ) - нове життя класичного телебачення

23 липня 2015
Необмежені можливості доставки контенту на безліч видів пристроїв - від мультімедійних приставок до мобільних телефонів і планшетів.

До технологій ОТТ сьогодні прикута велика увага телекомунікаційної та телевізійної галузі. Практично необмежені можливості доставки контенту на безліч видів пристроїв - від мультімедійних приставок до мобільних телефонів і планшетів не можуть не приваблювати.

Так результати нового дослідження компанії Miner&Co показують, що ОТТ - майбутнє телебачення. Miner&Co провела опитування 800 американських сімей і виявилося, що понад 57% дітей у цих сім'ях краще дивитися відео-контент на портативних девайсах, а не по телевізору.

исследования компании Miner&Co
Мобільні пристрої універсальні, мають зрозумілий інтерфейс і пропонують можливість «особистого» перегляду - тому вони і займають перше місце серед дітей, а телевізор поступається на другий або навіть третій план. У деяких сім'ях телевізор і зовсім використовувався в якості покарання за погану поведінку.

Також варто відзначити, що американські діти настільки захоплені мобільними пристроями, що 44% з них готові відмовитися від солодощів за можливість користуватися гаджетами.

Дані дослідження явно показують, в якій формі варто підносити контент для глядачів наступного покоління.

видео-контент на портативных девайсах

Переваги ОТТ для бізнесу 
Сервіси ОТТ вигідні не тільки контент-провайдерам, а й операторам, які вже надають послуги IPTV. Першим ОТТ дозволяє значно збільшити глядацьку аудиторію, а оператори IPTV можуть більш ефективно використовувати придбаний контент і власні ресурси.

Природно, що для реалізації всіх можливостей ОТТ необхідно відповідне обладнання належної якості. І в цьому РОМСАТ може допомогти.

Чому РОМСАТ? 

- досвід реалізації великих проектів: ВОЛЯ-ОТТ, OLL.TV, проекти ОТТ локальних операторів інтернет і ТБ 
- комплексне рішення OTT починаючи від приймальної частини і мережі розподілу, до абонентських пристроїв і middleware
  • приймальня частина - універсальні головні станції останнього покоління WISI Tangram і WISI Chameleon
  • енкодери - провідні світові виробники Elemental, Harmonic, Envivio, Wellav
  • системи контент-менджмента - MPS Broadband
  • система умовного доступу - Conax, Verimatrix
  • Middleware - Stalker, Cubiware
- гарантія якості від виробника
- доступні ціни та наявність на складі