img
0
Обране

Історія бренду Zioncom (Totolink)

18 липня 2022
Історія бренду Zioncom (Totolink) від Romsat.ua

Зміст:
  1. Заснування Zioncom
  2. Реєстрація бренду Totolink
  3. Як Totolink з’явився в Україні?
  4. Totolink сьогодні
  5. Асортимент продукції Totolink
  6. Відео: Сучасна фабрика TOTOLINK у В’єтнамі
  7. Від простого дизайну до Red Dot Design Award
  8. Де та як замовити обладнання Totolink?
На українському ринку Wi-Fi роутерів та ретрансляторів все частіше згадується бренд Totolink. Так, нещодавно на відомому веб-ресурсі gagadget.com вийшла стаття “5 корисних гаджетів для стрімера-початківця”, де рекомендують продукцію Totolink. Тому ми вирішили більше розказати про цей бренд нашим партнерам, інтернет-магазинам, інтернет-провайдерам, дилерам та кінцевим споживачам.

Заснування Zioncom

Історія бренду Totolink почалась у Гонконзі в далекому 1999 році, коли було засновано компанію Zioncom (Hong Kong) Technology Limited, раніше відомої, як Maxtop Asia Limited. А вже через п’ять років було відкрито її дочірню компанію у КНР – ZIONCOM Shenzhen, що й розпочала виробляти мережеві пристрої. Перший мережевий пристрій вийшов у 2005 році, започаткувавши еру Zioncom у світі.

Головний офіс Zioncom (Totolink) в Китаї - Romsat.uaФото: Головний офіс компанії Zioncom у місті Шеньчжень, Китай.

Більше фото з виробництва та офісів

Пристрої Zioncom сподобались користувачам, тому було вирішено розширити виробничі потужності та побудувати у 2007 році нову фабрику із загальною площею у 12 000 м² у районі Шеньчжень (Shajing District) на чотири лінії. Компанія активно інвестувала у розробку програмного забезпечення для власних пристроїв та постійно модернізувала підприємство, що дозволило їй отримати статус “High and New Technology Enterprise” міста Шеньчжень. Згодом компанія отримала сертифікати ISO 14001 та ISO 9001 для системи управління розробкою та виробництвом продукції, що засвідчило високі стандарти мережевої продукції Zioncom.

Реєстрація бренду Totolink

Ви запитаєте, а де в цій історії бренд Totolink? І будете абсолютно праві, адже Totolink з’явився не одразу, а став результатом виходу Zioncom на міжнародну арену. Саме тоді, у 2011 році китайська компанія Zioncom Shenzhen стала членом Wi-Fi Alliance та зареєструвала новий бренд Totolink. Так, почалась експансія мережевого обладнання Totolink за межі Китаю. У 2018 компанія Zioncom стала публічною, а її акції котируються на Гонконзькій фондовій біржі.

Як Totolink з’явився в Україні?

Ромсат працює з Китаєм понад 25 років. За цей час ми досконало вивчили ринок мережевого обладнання, багатьох гравців знаємо особисто. Звернули увагу на продукцію Totolink одразу, як тільки вона з’явилась у Китаї, взяли перші зразки для тестування ще у 2012 році. Перші моделі роутерів Totolink N150RT та N300RT з’явились в Україні у 2014 році, що стало початком плідної співпраці між Zioncom та Romsat. А вже у 2015 році Ромсат отримала статус ексклюзивного дистрибутора продукції Totolink в Україні.

Моделі Totolink N150RT та N300RT виявились справжніми хітами для українських користувачів. До речі, вони й досі залишаються в тренді продажів. Наприклад, роутер N300RT забезпечує швидкість до 300 Mbps та підтримує IEEE11n/g/b, що робить його ідеальним варіантом за свої гроші:

Порти 4 порти 10/100 Мбіт/с, 1 порт WAN 10/100 Мбіт/с
Підтримка стандартів IEEE11n/g/b
Швидкість в мережі WiFi до 300Mbps
Підтримка  DHCP, Static IP, PPPoE (dual access), PPTP (dual access), L2TP (dual access)
Шифрування  64/128-bit WEP, WPA, WPA2 і WPA-Mixed
Підтримка технології WPS так
Підтримка IP, Port, MAC, URL фільтрації; QoS: контроль пропускної здатності так

Wi-Fi роутери в мережі побутової техніки та електроніки України - Romsat.ua
Фото: продукція Totolink вперше з’явилась на полицях національних мереж побутової техніки та електроніки.

Totolink сьогодні

Сьогодні компанія Zioncom (Hong Kong) Technology Limited – це міжнародна компанія та професійний виробник мережевого обладнання зі штаб-квартирою у Шеньчжень, Китай; двома R&D центрами та двома фабриками (по шість ліній у кожній) у Китаї та В’єтнамі із понад 1 500 фахівців, із яких 10% – це інженери. 

Завдяки партнерству з міжнародними дистрибуторами, Zioncom вдалось вийти на ринки мережевого обладнання в 50 країнах світу, у тому числі в Україні, завдяки зусиллям Ромсат. Представництва Zioncom розмістились у США, В’єтнамі, Гонконзі, Китаї, Індонезії та Тайвані.

В Україні продукція Totolink сподобалась кінцевим споживачам за помірні ціни та високу якість. Після розширення асортименту на Totolink звернули увагу інтернет-провайдери, які сьогодні активно впроваджують їх у свої мережі.

"Сигнал стабільний, не відпадає, про існування роутера забуваєш вже на другий день після встановлення, – коментує один із постійних клієнтів Ромсат. – У нашій мережі працює більше тисячі тотолінків, скарг від адмінів та клієнтів майже немає. Залізо досить надійне, універсальний дизайн, а головне – чудова ціна"!

Асортимент продукції Totolink

Асортимент wi-fi роутерів totolink – Romsat.ua

Одразу зробимо ремарку, що в України представлені лише флагмани серед Wi-Fi роутерів. Але за 23 роки продукція Zioncom (Totolink) помітно розширила свій асортимент та вийшла далеко за межі роутерів. Увесь асортимент сьогодні поділено на наступні елементи:

  • Wi-Fi роутери
  • Mesh  системи
  • Wi-Fi екстендери
  • Точки доступу
  • Адаптери
  • Комутатори
  • IoT
  • PON
  • Аксесуари

Окрім напрямів мережевих пристроїв, компанія почала розвивати IoT, NAS та багато іншого. В України асортимент Totolink представлено лінійкою Wi-Fi маршрутизаторів, Mesh систем, Wi-Fi екстендерів та інших пристроїв https://romsat.ua/wifi-marshrutizatori/brend-is-totolink.

Читайте також: Велике поповнення роутерів та ретрансляторів Totolink

Відео: Сучасна фабрика TOTOLINK у В’єтнамі


За 20 років продуктивної роботи та із розвитком міжнародних продажів компанія Zioncom відчула нестачу виробничих потужностей. Таким чином, у 2020 році побудували додаткову фабрику, цього разу у В’єтнамі, площею 12 000 кв. метрів із 6 виробничими лініями. Сьогодні на фабриці працює більше ніж 500 фахівців – це третина всього персоналу компанії Zioncom.

Від простого дизайну до Red Dot Design Award

Пристрої Totolink мають доволі простий дизайн, адже всю увагу інженери сконцентрували на стабільній роботі. Принаймні, так було до 2022 року, коли mesh-систему Totolink X18 було названо переможцем у найпрестижнішому конкурсі дизайну Red Dot Design Award: https://www.red-dot.org/project/x18-wi-fi6-mesh-set-59298.

Роутери Totolink отримали перемогу Red Dot Design Award

Де та як замовити обладнання Totolink?

Ексклюзивним, тобто єдиним в Україні, є компанія РОМСАТ – саме ми завозимо обладнання Тотолінк та вибудовуємо дилерську мережу. Якщо ви інтернет-провайдер, дилер або інтернет-магазин – залиште заявку, ми зв'яжемось з вами найближчим часом.

Якщо ви шукаєте надійний wi-fi роутер для дому або офісу, ми рекомендуємо скористатись прайс-агрегатором hotline для пошуку партнера, який продасть пристрій тотолінк в роздріб.



Всього товарів: 3

WiFi маршрутизатори