img
0
Обране

ROMSAT розказали про звук фахівцям ІТ-Інтегратор

05 березня 2019

02-03 березня в Ворохті пройшла зустріч фахівців ІТ-Інтегратора

Сергій Шутурмінскій, директор департаменту Аудіо-Відео на зустрічі ІТ-Інтегратора 02.03.2019 - romsat.ua
Фото: Сергій Шутурмінський, РОМСАТ розказує про IP-звук ITC

ІТ-Інтегратор - Український системний інтегратор, що має широку продуктивну лінійку і високі компетенції в області ІТ.Сайт партнера:  it-integrator.ua

Сергій Шутурмінскій, директор департаменту Аудіо-Відео розказав технічним фахівцям ІТ-Інтгратора про еволюцію звуку та бренд ITC. Перехід на IP-аудіосистеми – це тренд, тому інтеграторам потрібно бути готовим до нових проектів. Завдяки таким зустрічам партнери дізнаються багато нового про технології, а ми – дистриб'ютори, про "болі й радощі" наших клієнтів.

Вдала колаборація дистриб'ютора та інтегратора

РОМСАТ на зустрічі партнера ІТ-Інтегратор 02.03.2019 - romsat.ua
Фото: РОМСАТ разом із партнерами із ІТ-Інтегратор

IP-аудіосистеми ITC

Розширюємо лінійку систем звуку і интеркома потужним брендом ITC - Romsat.ua

ITC – провідний китайський виробник систем звуку. Компанія ITC була заснована в 1993 році і сьогодні її продукція відома у всьому світі. Досвід розробки і виробництва аудіо-, відео- і освітлювальних систем дозволив реалізувати сотні проектів в державних установах, великих підприємствах, транснаціональних установах, фінансах, освіті, енергетиці, медицині, транспорті на обладнанні ITC.

ФАКТИ: Товарний знак ITC зареєстрований більш ніж в 35 країнах. Більше 60 000 партнерів в світі, більше 600 000 успішних проектів.

Дякуємо ІТ-Інтегратору за запрошення та до нових зустрічей!

Ваш РОМСАТ