img
0
Обране

Проект: РОМСАТ впровадив конференц-систему ITC в Пресклубі

08 серпня 2019
Львівська обласна громадська організація «Львівський прес-клуб» отримала сучасну конференц-систему ITC.

Львівська обласна громадська організація «Львівський прес-клуб» отримала сучасну конференц-систему ITC - Romsat.ua
Фото: офіційний запуск конференц-системи ITC

Конференц-система ITC TS-0604

Майже 30 років ITC спеціалізується на розробці та виробництві аудіо- та відео-конференц систем, професійних звукових систем, систем запису та оповіщення. Саме на IP-технології робиться основний акцент виробника. Ми підтримуємо цю ідеологію, саме тому рік назад підписали дистриб’юторський контракт.

Читайте також: ROMSAT став ексклюзивним дистриб'ютором ITC

Чому зупинились на ITC TS-0604?

Для Львівського Пресцентра конференц-система - це можливість надавати більш якісні послуги. Серед багатьох виробників зупинились саме на ІТС TS-0604 за її переваги, а саме:

  1. Компактна система вироблена з використанням сучасних матеріалів. Спеціальне покриття soft-touch стійке до стирання та не залишає слідів, завдяки чому пульти делегатів довше зберігають зовнішній вигляд.

  2. В конференц системі реалізовані сучасні алгоритми обробки аудіо сигналів для отримання чіткого та чистого звучання.

  3. Спеціальна цифрова технологія придушення зворотного аудіо зв’язку надійно працює навіть в самих несприятливих умовах.

  4. Завдяки інтерфейсу входів-виходів конференц-система легко інтегрується з існуючими системами аудіо підсилення та системою on-line трансляції Blackmagic.

  5. За допомогою функції запису на SD картку з швидким запуском, можливо створити резервну копію аудіо запису ходу засідання, та прослухати її.

  6. Зручна система управління дозволяє швидко налаштувати конференц-систему під регламент конференції.

  7. Класичний дизайн обладнання гармонійно поєднується з елементами дизайну в інтер’єрі.

Власна конференц-система - відгук замовника

 Роман Шостак, керівник медіапроектів Пресклуб Віднині “Пресклуб” мовить своїм голосом. Нарешті маємо власну конференц-систему, замість орендованої, - коментує впровадження Роман Шостак, керівник медіапроектів. - І це - завдяки допомозі Медійної програми в Україні. Офіційний дилер в Україні ITC - компанія РОМСАТ надала нам ексклюзивну трирічну гарантію на техніку.” 


ГО “Львівський прес-клуб”

Львівська обласна громадська організація « Львівський прес-клуб» розпочала працювати 1994 року як представництво проекту Українського освітнього центру реформ (УОЦР). Його підтримувало АМР США. Завданням УОЦР стала популяризація через медіа демократичних цінностей та інформування про них суспільства. Це допомагає реформувати Україну і будувати громадянське суспільство.

Коментує впровадження Антон Єжов, РОМСАТ


Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбуці: