img
0
Обране

Новопечерська школа впровадила IP-интерком систему TOA N-8000

24 червня 2015
Компанія "МТУ" - партнер компанії "РОМСАТ" впровадив IP-интерком систему TOA серії N-8000 в Науково-виховний комплекс "Новопечерська школа".

Romsat.ua | Компанія "МТУ" - партнер компанії "РОМСАТ" впровадив IP-интерком систему TOA серії N-8000 в Науково-виховний комплекс "Новопечерська школа".

Мета: забезпечити зворотний зв'язок у 43 класах із ресепшином і кабінетом завуча для підвищення і збільшення зони поширення подачі інформації.

Технічне рішення: IP-інтерком система серії TOA N-8000.

ТОА – японська якість
Система відрізняється високою надійністю, при цьому є досить простою в експлуатації, монтажі і налаштуванні. TOA N-8000 дуже гнучка система з можливістю підключення до існуючого обладнання завдяки додатковим інтерфейсів – це економічно вигідно.

Обладнання для IP-інтерком системи:

  • Виклична панель RS-460 – 43 шт.
  • IP-мастер станція N-8600MS – 2 шт.
  • Комутатор N-8400RS – 3 шт.
  • Коммутатор N-8000AF – 1 шт.,
    об'єднаних в одній мережі (192.168.1. *) за допомогою мережевого світча. Кожному з пристроїв присвоєний статичну IP-адресу.
Romsat.ua | Структурная схема подключения оборудования ТОА
 Структурна схема підключення обладнання ТОА

Далі більш докладно зупинимося на пристроях ТОА і їх ролі в проекті.

Комутатор ТОА N-8400RS
Romsat.ua | Коммутатор ТОА N-8400RS для интерком системы

Світч ТОА N-8400RS є блоком інтерфейсу, який використовує технологію пакетної передачі аудіо в локальній мережі. Він має 16 входів з можливістю підключити 16 викличних панелей RS-460 за допомогою кабелю "вита пара". Максимальна кількість підключених до локальної мережі N-8000 компонентів системи, таких як N-8400RS, може бути - 192 шт. Підключення пристрою до локальної мережі дозволяє прийом на викличні панелі пейджингових викликів і дає можливість дзвонити на майстер-станції IP.

Конфігурація даного комутатора виконується за допомогою програмного забезпечення, що постачається разом з обладнанням ТОА.

Викличні панелі ТОА RS-460

Romsat.ua | Вызывная панель ТОА RS-460 для интерком системы

Викличні панелі RS-460 розмістили в кожному класі і встановили в антивандальному корпусі. Не забуваймо, що школа є школа, і міцний корпус продовжить термін експлуатації приладів. Панелі мають кнопку виклику для здійснення дзвінка на майстер станцію N-8600MC, мікрофон для розмови і динамік для прослуховування входящої інформації.

Підключення панелі виклику RS-460 здійснюється по кабелю "вита пара" безпосередньо до комутатора N-8400RS.
 
Для підвищення гучності на викличних панелях, встановлених в класах, були задіяні 2-канальні підсилювачі. У приміщеннях з великою площею (спортзал і їдальня) 100В АМС МА120 підсилювачами звуку.

Багатофункціональна IP майстер-станція N8600MS

Romsat.ua | Мастер-станция ТОА N-8600MS для интерком системы

ТОА N-8600MS є багатофункціональною IP майстер-станцією, яка підключається до локальної мережі разом з рештою обладнанням ТОА і дозволяє спілкуватися як по гучному зв'язку, так і через телефонну трубку з панелі RS-460.

За допомогою N8600MS можна налаштовувати швидкий набір клавіш, що знаходяться всередині телефонної трубки, здійснювати дзвінки на окремі викличні панелі RS-460 в класах. Номер панелі виклику налаштовується за допомогою ПЗ, включеного в комплект поставки обладнання ТОА.

Аудіо інтерфейс N-8000AF

Romsat.ua | Аудио интерфейс ТОА N-8000AF для интерком системы
Система интерком зв'язку була налаштована на оповіщення як по-зонально, так і кожен клас окремо. Завдяки чому можна доносити інформацію тільки тим, кому вона призначена. Якщо виклик, здійснений з панелі на першу майстер станцію не приймається, то він автоматично перенаправляється на другу майстер станцію. У разі зворотного дзвінка з майстер станції на панель виклику сигнал приймається автоматично. Дзвінок з панелі на майстер станцію, яка зайнята розмовою з іншого RS-460 стає в чергу до кінця першої розмови. Налаштування всіх необхідних функцій мовлення відбувається через ПЗ ТОА.

Впровадження IP-интерком системи

IP-інтерком систему серії TOA N-8000 впровадила компанія "МТУ", партнер компанії "РОМСАТ". ТОВ «МТУ» є провідним інтегратором складних комплексних інформаційних і телекомунікаційних рішень, найбільшим постачальником професійного аудіовізуального устаткування. Компанія спеціалізується на розробці індивідуальних комплексних проектів і рішень щодо оснащення офісних, виробничих, навчальних, домашніх і розважальних просторів мультимедійним обладнанням.

Дякуємо партнеру "МТУ" за цікавий проект та нагадуємо, що РОМСАТ є офіційним дистриб'ютором ТОА в Україні. Наше обладнання успішно впроваджено і працює в сотні об'єктах. Замовляйте японську якість ТОА у нас!