РОМСАТ представляє новинки компанії ТОTOLINK - маршрутизатори TOTOLINK N150RT і TOTOLINK N300RT.

"/>
img
0
Обране

Нові моделі WI-FI роутерів від TOTOLINK - N150RT і N300RT

02 квітня 2014
РОМСАТ представляє новинки компанії ТОTOLINK - маршрутизатори TOTOLINK N150RT і TOTOLINK N300RT. 

Завдяки високій якості обладнання TOTOLINK, нові моделі WI-FI роутерів забезпечують неймовірні швидкості передачі даних, а сучасний зовнішній вигляд кожного пристрою дозволяє гармонійно доповнити будь-який інтер'єр.

Новинка! Нові моделі WI-FI роутерів від TOTOLINK - N150RT і N300RT

TOTOLINK N150RT та TOTOLINK N300RT -маршрутизатори для домашньої або офісної бездротової мережі, що володіють антеною з високим коефіцієнтом посилення. Підтримують стандарти Wi-Fi 802.11 b/g/n та забезпечують швидкості до 150Мбіт/с і 300Мбіт/с відповідно.

Про компанію.
TOTOLINK - великий корейський виробник мережевого устаткування. Заснована в 2001 році, компанія на сьогоднішній день займає левову частку на ринках Південної Кореї та Китаю. Серед основних напрямків роботи можна виділити наступні: CPE, WiFi маршрутизатори/точки доступу, мережеві карти, комутатори та інше якісне обладнання для телекомунікаційних мереж.

За роки активних досліджень і розробок на рахунку компанії довіра мільйонів клієнтів, випущено десятки пристроїв під TM TOTOLINK, підписані контракти з найбільшими в галузі представниками ринків США, Європи та Азії.

Рекомендовано спеціалістами компанії.

Товар за приємними цінами доступний на складі.