img
0
Обране

Дистанційні зустрічі становляться легше разом з DICENTIS

23 червня 2020

bosch_dicentis_623x390_ua_2.png

Спеціальна пропозиція на бездротову конференц-систему

Необхідність людей зустрічатися та обговорювати важливі теми під час пандемії нікуди не зникла, а навіть навпаки стала більш критичною. З нинішньою ситуацією COVID-19 вимоги щодо дотримання фізичної дистанції стали більш суворими. Організація місць для зустрічей повинна відповідати сучасним нормам і положенням.

Конференц-система DICENTIS Wireless забезпечує ідеальне рішення для цих потреб. 

Дана система оптимізує розбірливість мови і ефективність зустрічей, забезпечуючи максимальну гнучкість у налаштуваннях системи для соціального дистанціювання та легкої взаємодії зі сторонніми платформами онлайн-комунікацій для віддаленої участі.

  До COVID-19                                                        Після COVID-19
bosch.jpg

Деяким учасникам зустрічей також потрібно буде дистанційно приєднуватися до зустрічей через Skype, Teams, Zoom або подібні платформи. DICENTIS Wireless можна легко поєднати з такими додатками, що дозволяє учасникам приєднатися до зустрічі з дому, тоді як учасники в переговорній/залі підтримують безпечні відстані один від одного.

В період  до 31 серпня 2020 року при замовленні бездротової конференц-системи DICENTIS з сенсорним екраном, батареї та зарядні пристрої будуть надані безкоштовно. Приваблива акційна пропозиція, яка допоможе покращити ефективність зустрічей у ці складні часи.