img
0
Обране

РОМСАТ на BIT-2019 у Миколаєві

28 травня 2019

Презентували рішення Smart City голові міста Миколаїв – Олександру Сєнкевичу

РОМСАТ на BIT-2019 у Миколаєві | romsat.ua

Миколаїв – прогресивне місто зі своєю системою міського відеоспостереження “Безпечне місто”. Понад сто камер щоденно працюють на благо миколаївців, забезпечуючи їх необхідним рівнем безпеки на дорогах. Фахівці РОМСАТ поділились досвідом із міським головою та його командою рішеннями BOSCH та ITC, на яких працюють безпечні міста у всьому світі.

Читайте також: Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич став гостем Міжнародного ІТ-форуму BIT-2019

  Нещодавно завдяки системі відеоспостереження вдалося розкрити резонансний злочин, - коментує проект міський голова м. Миколаїв Олександр Сєнкевич. –  А комплекс «Каскад» протягом лише двох тижнів зафіксував 154 порушення швидкості на ділянці автомагістралі в самісінькому центрі міста.

Важливий елемент для Smart City – IP-аудіосистеми ITC

Антон Єжов розказує про переваги впровадження аудіосистем ІТС | romsat.ua
Фото: Антон Єжов розказує про переваги впровадження аудіосистем ІТС


Зазвичай, використання терміну “Безпечне місто” у більшості асоціюється із відеоспостереженням, камерами, фіксацією правопорушень на дорогах тощо. На ділі, у “Безпечне місто” вкладають набагато більше систем, в тому числі й аудіосистеми.

На конференції ВІТ-2019 у Миколаєві фахівці РОМСАТ розказали про IP-аудіосистеми ІТС та продемонстрували рішення у демо-зоні.

Демо-зона ІТС | romsat.ua
Фото: демо-зона ІТС

Комплексні системи BOSCH для підприємств та Smart City

Олександр Статишнюк розказує про комплексний підхід BOSCH | romsat.ua
Фото: Олександр Статишнюк розказує про комплексний підхід BOSCH


“Розумне місто” або Smart-city – це більш обширне поняття, аніж “Безпечне місто”. Воно охоплює в собі гібридні енергетичні системи, контроль дорожнього руху та єдину систему громадського транспорту, системи аналітики даних тощо. BOSCH один із лідерів розробок технологій для Smart-city.

Демо-зона BOSCH | romsat.ua
Фото: демо-зона BOSCH

Читайте також: Smart solutions for cities from Bosch

Кожне місто – це окремий живий організм. Завдяки технологіям Smart-city від BOSCH місто не просто живе. Воно використовує свої ресурси більш продуктивно, постійно аналізуючи дані впроваджених систем, - розказує Олександр Статишнюк, BDM із систем безпеки BOSCH. – Ми пропонуємо єдиний програмно-апаратний комплекс для розумних міст, що суттєво ефективніший за окремі впроваджені системи.

Демо-зона

Після виступів та на кава-брейках відвідувачі змогли поспілкуватись із профільними фахівцями. Все обладнання було доступно в нашій демо-зоні. Інтерком-системи, динаміки, камери для відеоконференцій від ITC, промислові комутатори Edge-Core і лінійка відеокамер Bosch та спеціалізоване ПЗ для Smart-city. Живе спілкування завжди приносить більше користі та знань.

Більше фото в галереї: РОМСАТ на BIT-2019, м. Миколаїв

Раді були всіх бачити та до нових зустрічей на ВІТ!

Підписуйтесь на нашу сторінку в фейсбуці