img
0
Обране

РОМСАТ на конференції #TIM 2019

11 листопада 2019

Команда РОМСАТ взяла участь у мультиформатному івенті #TIM2019: Telecom, IT, Media

демо-зона ROMSAT на TIM 2019

#TIM 2019

6-7 листопада у Києві відбувся довгоочікуваний захід – #TIM2019. TIM – це демонстрація інноваційних рішень і технологій, виступи кращих спікерів і профі своєї справи, відкриті майстер-класи та бізнес-кейси. Вже 5 років цей івент надає можливість отримати задоволення від живого спілкування в середовищі галузевих професіоналів.

Цього року подія зібрала 650 учасників з 5 країн світу. Обговорювали нові законопроєкти, які на погляд індустрії створять багато перешкод для подальшого розвитку, новий проєкт "Держава в смартфоні", 4G та впровадження 5G. Велику увагу приділили кодуванню супутникового сигналу, презентували нові медіа-проєкти, наприклад "Україна 24" від МГУ.

Більше фото в нашій галереї

Демо -зона РОМСАТ

Команда РОМСАТ традиційно взяла участь у конференції та представила медіа-рішення сьогодення на своєму стенді. Учасникам заходу були представлені новинки від провідного постачальника технологій і обладнання в області ефірно-кабельного телебачення – WISI, а саме нову лінійку модуляторів IP to 12QAM Edge GT BLE 23 та мікро головну станцію OM 20 064S (IP-Streamer 6x DVB-S/S2/S2X - 128x SPTS, 4x CI). 

демо-зона WISI на TIM 2019 - romsat.ua

Увагу відвідувачів привертали медіаплеєри inext TV4 та 4K ultra на основі Android TV версії 7.0.1+ з фірмовими додатками на борту та оновлена лінійка обладнання відеоспостереження від Uniview.

news_s2_11_11_19.jpg


Слідкуйте за нами у фейсбуці:



Дякуємо організаторам за цікавий захід, зручний формат роботи та можливість обміну думками з колегами та партнерами!

Раді були всіх бачити!

Ваш РОМСАТ