img
0
Обране

ROMSAT виступив стратегічним партнером форуму SECURITY 2.0 (захід відбувся)

22 травня 2023
ROMSAT виступить стратегічним партнером форуму SECURITY 2.0

Безпека/Security 2.0

Безпека буде пріоритетом і держави, і бізнесу в Україні ще багато років. Потрібні виважені довгострокові рішення. Проблеми сьогоднішнього дня та післявоєнні виклики в галузі безпеки обговорювались на Форумі Security 2.0 «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність», який пройшов у Києві минулого тижня.

Форум Security 2.0 у цифрах:
♦600 відвідувачів з усіх областей України 
♦48 провідних експертів галузі безпеки 
♦47 компаній презентували інноваційні технології та обладнання для захисту об’єктів критичної інфраструктури, промисловості та енергетики, проведення гуманітарного розмінування деокупованих територій в рамках експозиції. 
♦ Досвід і технології 5 країн — України, Великої Британії, Хорватії, Франції, Швейцарії

Детальний фотозвіт у
галереї

Ми регулярно брали участь у виставках "Безпека" протягом останніх 20 років, тому без вагань зареєструвались на Security 2.0 та стали його стратегічним партнером.

Наша команда вирішила презентувала декілька цікавих рішеннь безпеки в демо-зоні, а саме: радаром Magos SR1000‐F 5.8GHz (MSA1231A) у поєднанні з камерою відеонагляду, центром керування UNV Unicorn та тепловізійними прицілами Senopex.

Олександр РозвадовськийНачальник проєктного відділу систем безпеки РОМСАТ, розказав про популярні радіохвильові радари від ізраїльської компанії Magos з охорони периметру об'єктів критичної інфраструктури.

Максим ЛіщукCCTV IP Business Developer ROMSAT, під час свого виступу розповідав про особливості центру керування UNV Unicorn, який дозволяє створювати рішення для відеоспостереження з використанням 200-1000 та більше камер.


Виступи-спікерів


ROMSAT стратегічний партнер SECURITY 2.0 (виставка «Безпека»)

Дата: 17 травня 2023
Місце: конференц-центр Mercure 
Адреса: вул. Вадима Гетьмана 6, Київ
www.bezpeka.ua
Обов'язкова реєстрація forum-bezpeka23.ticketforevent.com

В середу 17 травня 2023 року у київському конференц-центрі Mercure (вул. Вадима Гетьмана, 6) пройде форум «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність». Захід збере професіоналів з безпеки України для вирішення нагальних проблем відновлення життєдіяльності, захисту об’єктів критичної інфраструктури, промисловості та енергетики. Організатором події виступає компанія «Євроіндекс».

ROMSAT виступить стратегічним партнером на форумі та представить різноманітні технології та рішення для забезпечення комплексного захисту об'єктів критичної інфраструктури. На нашому стенді можна буде отримати професійні консультації фахівців, ознайомитися з пропозиціями світових брендів та зразками обладнання Magos, UNV, Hanwha Vision, OBO Bettermann, ITC.


Доповіді фахівців ROMSAT

Коротко про охоронні радари Magos
Розвадовський Олександр, Начальник проєктного відділу систем безпеки

В рамках доповіді, присвяченій рішенням для охорони периметра, розповімо про радіохвильові радари від ізраїльської компанії Magos. Пристрої мають мале енергоспоживання (до 5 Вт) і при цьому здатні захищати територію площею до 80 га в будь-яких погодних умовах. Рішення Magos використовуються для захисту аеропортів, електростанцій, морських портів та інших критично-важливих комплексів, включаючи військові об'єкти.

Уніфікована платформа управління відео VMS Unicorn
Ліщук Максим, CCTV IP Business Developer

Друга доповідь буде присвячена уніфікованій платформі UNV Unicorn, що дозволяє створювати рішення для відеоспостереження з використанням 200-1000 та більше камер. Unicorn - це проста в розгортанні, масштабована і надійна уніфікована платформа управління, зберігання, декодування і передачі даних IP-камер, IP-відеореєстраторів, кодувальників, декодерів, мережевих клавіатур і хмарних пристроїв.

Запрошуємо завітати на наш стенд! Приєднуйтесь!