img
0
Обране

Відеоаналітична функція розпізнавання обличчя Tyco AI

11 вересня 2020

ExacqVision_623x390_ua.png

Вхідні двері з підтримкою AI

Tyco представила рішення для інтелектуального розпізнавання обличчя, яке побудоване на відеоплатформі ExacqVision. Рішення призначене для ідентифікації особи по відеозображенню. Технологія Tyco AI (штучний інтелект) з функцією глибокого самонавчання, забезпечує високу ймовірність співпадіння, навіть, якщо обличчя частково приховане (окуляри, капелюх, маска) та з різних кутів огляду.

Детальніше: ExacqVision Face matching and TYCO | AI

Завдяки новим можливостям Tyco AI забезпечує новий, більш не залежний від людини, підхід до оповіщення, пошуку, конфіденційності та доступу, використовуючи інфраструктуру об'єкта та зменшуючи потребу в операційному втручанні.

Exacq Technologies є провідним світовим розробником рішень з відкритою архітектурою для систем відеоспостереження (Video Management System - VMS)

Tyco AI дозволить побачити будь-якого гостя або відвідувача, знаходити злочинця, організувати доступ персоналу в офіс за допомогою бази облич, якім дозволено вхід, імпортувати/експортувати бази та інше. Сповіщення від системи можуть надходити у вигляді текстових повідомлень та/або у мобільний додаток Exacq.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Exacq Technologies в Україні