img
0
Обране

РОМСАТ провів семінар №1 для інтеграторів

15 червня 2017
Відбувся семінар для інтеграторів №1.

Команда РОМСАТ: Семінар для інтеграторів - 15 червеня

Фото: Команда РОМСАТ

Фото у нашій галереї: посилання
Презентації – учасники отримають у персональної email-розсилці

ВАЖЛИВО! Триває реєстрація на СЕМІНАР №2 (22 червня). Поспішайте, місця закінчуються.

Кнопка РЕЄСТРАЦІЇ

Семінар для інтеграторів №1 - 15 червня

15 червня у Центрі технологій РОМСАТ відбувся семінар з телекомунікаційного обладнання для інтеграторів. Більше 20 компаній-інтеграторів взяли участь у заході. У залі встановили демо-зону основного телеком обладнання, яке активно використовують інтегратори у своїх проектах.

Демо-зона телеком-обладнання РОМСАТ - Семінар для інтеграторів 15 червня

Фото: Александ Зінченко, керівник напрямку ВОЛЗ розповідає про особливості побудови пасивних оптичних мереж для відеоспостереження.

Рішення Edge-Core для відеоспостереження

Володимир Пальмов, керівник напрямку активного мережного обладнання на живих прикладах показав можливості Edge-Core. Інтегратори регулярно мають справу з мережевим обладнанням - нові знання допоможуть заробляти більше. Крім комутаторів, йшлося і про побудову потужних Wi-Fi-проектів. Устаткування є і вже успішно працює у десятках великих проектів.

Володимир Пальмов розповідає інтегратором про особливості Edge-Core - Семінар для інтеграторів РОМСАТ

Фото: Володимир Пальмов, керівник напрямку активного мережного обладнання розповідає як заробити на Edge-Core

Пасивні оптичні мережі (PON)

Технологію ПОН активно використовують ISP (Інтернет-провайдери) при побудові мереж доступу у приватному секторі і висотках. "Красива" економіка змусила інтеграторів подивитися у сторону PON ще пару років назад. Олександр Зінченко , керівник напрямку ВОЛЗ пояснив присутнім, як ефективно будувати подібні мережі. "Це повинно бути вигідно, перш за все", - підкреслив Олександр у своїй презентації.

Олександр Зінченко, керівник напрямку ВОЛЗ компанії РОМСАТ на семінарі для інтеграторів 15 червня

Фото: Олександр Зінченко пояснив особливості вимірювального обладнання для ВОЛЗ

Цифрове телебачення на базі обладнання WISI

Інтегратори багато працюють з готельним бізнесом, впроваджуючи системи відеоспостереження, пожежну та охоронну сигналізації, звук. Телебачення - ще одна ніша, на якій можна заробити, розширивши свій портфель сервісів для кінцевого замовника. Андрій Нікулін, керівник напрямку ТБ-обладнання розповів про обладнання WISI для побудови цифрового ТБ у готельних комплексах, медичних і навчальних установах. Успішні впровадження говорять самі за себе - Хаятт і Інтерконтиненталь довірили своє ТБ встаткуванню WISI.

Андрій Нікулін, керівник напрямку ТБ розповідає про обладнання WISI на семінарі для інтеграторів 15 червня у РОМСАТ

Фото: Андрій Нікулін, керівник напрямку ТБ-обладнання розповідає про обладнання WISI на семінарі для інтеграторів 15 червня у РОМСАТ

А як же відеоспостереження?

Закінчив офіційну частину Максим Ліщук, продакт-менеджер обладнання CCTV своєю презентацією про новинки. Камери UniView, Samsung, RCI все ще користуються попитом на ринку встановлення відеоспостереження і продовжують дивувати своїми розробками.

Максим Ліщук, продакт-менеджер обладнання CCTV розповів про новинки UniView, Samsung і RCI на семінарі для інтеграторів 15 червня

Фото: Максим Ліщук продакт-менеджер обладнання CCTV на семінарі для інтеграторів.

Дякуємо, що знайшли час і відвідали наш семінар. До нових зустрічей!

Ваш РОМСАТ