img
0
Обране

Семінар для Укртелеком

23 листопада 2017
Провели семінар по телекому для команди Укртелеком

РОМСАТ провёл семинар по телеком оборудованию для команды Укртелеком

Фото: семінар для Укртелеком в РОМСАТ

Укртелеком - інтернет-провайдер №1 в Україні

Ринок інтернет-провайдерів України очолює компанія "Укртелеком". Абонентська база національного оператора налічує понад 1,6 млн. Активних користувачів. Це більше 30% всіх абонентів від ТОП-10 ISP України (4,5 млн. В 2016 за даними itc.ua). Гігантська мережа національного масштабу накладає колосальну відповідальність на технічну службу Укртелекому. Модернізація мережі - один із стратегічних кроків оператора по збереженню домінуючих позицій на ринку послуг з надання доступу до інтернету.

Більше фото: галерея

Андрей Дудко, СМО ROMSAT

Фото: Андрій Дудко розповідає про взаємини з клієнтами

РОМСАТ - багатопрофільна проектна дистрибуція

Телекомунікаційне обладнання одне з провідних напрямків РОМСАТ. Ми працюємо з найбільшими постачальниками ШПД України. Компанія "Укртелеком" активно модернізує свою мережу і нам є чим поділитися з лідером індустрії. Спільно з провайдером ми працюємо на задоволення кінцевого користувача, адже саме "Клієнт платить нам заробітну плату".

Владимир Пальмов рассказал про сети гигабитного доступа и Edge-Core

Фото: Володимир Пальмов розповідає про нюанси побудови мережі гигабитного доступу

Гигабит, хPON и флагман Edge-Core

Велика мережа позбавляє оператора маневреності - це факт. Але технології стрімко розвиваються і лідери просто зобов'язані віддавати данину моді. Гігабіт на базі Edge-Core вже надає ряд провайдерів з ТОП-10. Як правильно і економічно вигідно модернізувати мережу, а також запустити гігабіт розповів Володимир Пальмов, керівник напрямку "Активне мережеве обладнання".

Александр Зинченко, РОМСАТ рассказал про сварочное оборудование FITEL и измерительные девайсы

Фото: Олександр Зінченко розповідає про успішний досвід роботи з Укртелеком

Зварювальне і вимірювальне обладнання для ВОЛЗ

Активна модернізація мережі, експансія в приватний сектор і нездорова конкуренція (псування кабелю ВОЛЗ) накладає підвищені вимоги до зварювального обладнання. Олександр Зінченко, керівник напрямку ВОЛЗ розповів про успішний досвід використання зварювальних апаратів Fitel. Понад 13 років тому були поставлені перші апарати від японської Furakawa і вони до сих пір в строю!

Демо-стенд оборудования РОМСАТ на семинаре для Укртелеком

Фото: Демо-стенд з обладнанням ВОЛЗ

В кінці семінару кожен учасник отримав іменний сертифікат і зміг поставити запитання нашим фахівцям. Ради були бачити команду Укртелеком в гостях і до нових зустрічей!

Ваш РОМСАТ