img
0
Обране

РОМСАТ ділиться враженнями про TIM-TU 2018

26 лютого 2018
Команда РОМСАТ на конференції TIM-TU 2018 у Львові

Команда РОМСАТ на конференции TIM-TU 2018 во Львове

Телеком-ринок і Конференція TIM-TU 2018

Команда РОМСАТ - активний гравець як в бізнесі, так і на профільних заходах. Ми впевнені, що ринок формується завдяки реформаторам і компаніям, що задають загальний тон для галузі. Нам вкрай приємно знаходиться в їх числі. Конференція TIM-TU 2018 не стала винятком, нам було що показати і, про що розказати шановним відвідувачам.


Демо-зона Edge-Core на конференции TIM-TU 2018 - Romsat.ua

Демо-зона Edge-Core

Наші партнери та клієнти давно переконалися в перевагах побудови Ethernet-мереж на телеком-обладнанні від Edge-Core. В цьому році ми успішно продовжили ексклюзивний дистриб'юторський контракт на 2018 рік, закривши попередній рік із упевненим зростанням. На конференцію ми привезли багато демо-обладнання. Були як новинки, так і флагманські рішення; познайомили учасників заходу з індустріальними комутаторами.


Демо-зона Fitel на конференции TIM-TU 2018 - Romsat.ua

Демо-зона Fitel

PON-мережі розвиваються доволі швидко. Волоконно-оптичний кабель прокладається сотнями кілометрів на магістралях та в пасивних оптичних мережах. Вандалізм, на превеликий жаль, також має місце бути - вирізаються життєво важливі лінії зв'язку. Все це змушує телеком-операторів реагувати миттєво. А головний інструмент – зварювальний апарат ВОЛЗ. У демо-зоні ми демонстрували блискавичну роботу ("по нулях") нашого флагмана – Fitel S179. Кожен бажаючий зміг самостійно перевірити швидкість і якість зварювання японським Fitel.

До речі, у вас ще є 3 дні, щоб купити 179-у модель зі знижкою!


Демо-зона WISI на конференции TIM-TU 2018 - Romsat.ua

Демо-зона WISI

Кожен кабельний оператор чув про німецьке обладнання WISI. Десятки великих гравців успішно використовують головні станції WISI; багато хто продовжує їх модернізацію. Ми зі свого боку бачимо активне зростання ОТТ-технології, що накладає на оператора певні технічні нововведення. Цього разу наша команда вирішила показати і розповісти учасникам конференції про особливості побудови ОТТ-телебачення на базі обладнання WISI. Відгук не змусив себе довго чекати і вся техніка поїхала на тести.


Демо-зона iNeXT на конференции TIM-TU 2018 - Romsat.ua

Демо-зона iNeXT

Родзинкою нашої участі стала презентація новинок від iNeXT та міркування про майбутнє Android TV. Синергія операторського досвіду і потужного R&D допомогли створити два дивовижних продукта: медіаплеєри iNeXT TV3 та iNeXT 4K2 для більш вимогливого користувача. У демо-зоні ми показали фінальне рішення для сучасних домогосподарств - телевізор Romsat з приставкою iNeXT.

Конференція ТІМ: яким буде майбутнє українського телеринку



Раді були всіх бачити і до нових зустрічей!

Ваш РОМСАТ