img
0
Обране

Uniview отримав нагороду ACIO Smart Airport

28 січня 2019

На саміті China Airport CIO & CDO Summit компанія Zhejiang Uniview Technologies Co., Ltd. виграла «Нагороду за внесок в розвиток співпраці з аеропортами 2018 року».

Uniview отримав нагороду ACIO Smart Airport | romsat.ua

Фото: Щорічне нагородження за внесок в розвиток співпраці ACIO 2018

Понад 300 учасників, серед яких були Capital Airport Group, West Airport Group, Sydney Airports Company і Gatwick Airport, зібралися разом для обговорення проблем розвитку будівництва аеропортів і основних його тенденцій.

ACIO Smart Airport

Uniview стала єдиною компанією, яка була відзначена високою нагородою серед всіх китайських постачальників систем відеоспостереження.

Завдяки великому досвіду розвитку технологій в індустрії безпеки аеропортів обладнання Uniview здатне задовольнити найвищі вимоги до систем відеоспостереження.

Раніше: Uniview реалізував проект в Міжнародному аеропорту «Київ» (Жуляни), Нова серія продуктів Uniview - Easy, Prime, Pro

На даний момент Uniview успішно реалізував понад 45 проектів в аеропортах і взяв участь в проектуванні системи безпеки нового Міжнародного аеропорту Пекіна, Шанхайського аеропорту Пудун, аеропорту Чунцин Цзянбей, аеропорту Урумчі Дівопу, аеропорту Санья Фенікс і т.д.


РОМСАТ - національний дистриб'ютор Uniview в Україні.