img
0
Обране

Hanwha Vision представила новинку

16 вересня 2024
Hanwha Vision представила нову камеру TNV-C8011RW для детекції облич

Hanwha Vision представила нову камеру TNV-C8011RW для детекції облич

Компанія Hanwha Vision, провідний постачальник рішень у сфері відеоспостереження, представила нову модель TNV-C8011RW — 5-мегапіксельну AI-камеру для настінного монтажу, яка спеціалізується на детекції облич. Ця камера ідеально підходить для встановлення на входах, виходах, у роздрібних магазинах, зонах обслуговування через вікно, касах самообслуговування та інших місцях, де важливо забезпечити чітке зображення для ідентифікації облич.

Ключові характеристики

  • Аналітика на основі AI: Виявлення скупчення, перетину лінії та інших подій з використанням штучного інтелекту.
  • Детекція облич: Завдяки монтажу на рівні очей забезпечується чітке зображення навіть за наявності капелюхів або парасоль.
  • 5 Мп широкий панорамний огляд (H: 175°) з моніторингом на рівні очей
  • Інфрачервоне підсвічування на відстані до 15 м, об'єктив з нахилом на 25°
  • Компактний розмір та антивандальний дизайн
  • Широкий динамічний діапазон (WDR) 120 дБ, SSNR, WiseNRII (на основі AI-двигуна)
  • Бізнес-аналітика (підрахунок людей, підрахунок транспортних засобів, управління чергами, теплові карти)
  • Вбудований мікрофон
  • Захист IP66, IK10
Переваги монтажу на рівні очей
На відміну від камер, встановлених високо на стінах, що забезпечують вид зверху вниз, TNV-C8011RW призначена для монтажу на рівні очей, що дозволяє отримати чітке зображення облич, навіть якщо люди носять капелюхи або використовують парасолі.

Камера оснащена панорамним об'єктивом з кутом огляду майже 180 градусів та регульованим нахилом на ±25 градусів, що дозволяє уникнути «сліпих зон». Зйомка з роздільною здатністю 5 Мп забезпечує достатню деталізацію для ідентифікації осіб, що підвищує рівень безпеки. Функція інфрачервоного підсвічування (IR) на відстані до 15 метрів допомагає отримувати чіткі зображення за різних умов освітлення.


AI-оптимізована класифікація
Окрім оптимального монтажу для ідентифікації, TNV-C8011RW використовує AI для точної детекції та класифікації людей та інших об'єктів, що підвищує ефективність операторів та зменшує кількість хибних тривог. Це дозволяє фахівцям зосередитися на важливіших завданнях, оскільки інтелектуальне рішення попереджає лише про події, що потребують їхньої уваги.

Пошук за метаданими, що генерує камера, скорочує час, необхідний операторам для пошуку конкретних подій, а AI-аналітика виконується «на місці» — безпосередньо в камері, що усуває необхідність підтримки окремої комп'ютерної інфраструктури. Завдяки технології компресії WiseStream Ⅲ значно зменшуються обсяг даних і пропускна здатність, при цьому зберігається висока якість зображення, що робить це рішення ефективним та економічним.

Бізнес-аналітика
Камера також оснащена корисними функціями бізнес-аналітики, такими як підрахунок людей і транспортних засобів, управління чергами та теплові карти. Вони ідеально підходять для використання на входах і виходах, у вестибюлях, локаціях роздрібної торгівлі та зонах обслуговування через вікно для прогнозування пікових навантажень, планування розкладів роботи персоналу та покращення клієнтського обслуговування.

Наприклад, оператори можуть відкривати додаткові каси, коли починають формуватися черги, а теплові карти можуть підсвічувати популярні зони для оптимізації розташування товарів, реклами тощо.

Компактний та непомітний дизайн
Незважаючи на те, що камера призначена для монтажу на рівні очей на стінах, її антивандальний, округлий дизайн та компактні розміри (167x80x57 мм) роблять її непомітною в повсякденному використанні. Білий корпус може бути замінений на чорний (опція SBC-140WB), що дозволяє камері гармонійно вписуватися в різні інтер'єри. Камера може бути встановлена на стіну або стовп, а за допомогою аксесуара для нахилу (SBV-140TBW) вона може бути нахилена на 20 градусів.

Як і всі продукти Hanwha Vision, камера має покращену кібербезпеку з функціями захищеного зберігання, аутентифікації користувачів і мереж, захисту операційної системи та прошивки, захисту даних та ідентифікації пристрою (Hanwha Private Root CA).

РОМСАТ -  офіційний дистрибутор Hanwha Vision (Wisenet)