img
0
Обране

Надійні портативні зарядні станції Jackery для безперебійного енергопостачання

05 вересня 2024
Зарядні станції Jackery ваші незамінні помічники під час відключень світла

EXPLORER 1000PLS і EXPLORER 100PLS — ваші незамінні помічники під час відключень світла, забезпечуючи потужне та стабільне живлення вдома та в дорозі

Ми раді оголосити про появу у нашому асортименті двох нових моделей портативних зарядних станцій від JackeryEXPLORER 1000PLS 1264WH та EXPLORER 100PLS 99.2WH. Це ваш надійний енергетичний запас під час подорожей, активного відпочинку або в екстремальних ситуаціях.

Під час тривалих відключень електроенергії, Jackery EXPLORER 1000PLS та EXPLORER 100PLS стануть важливими засобами підтримки енергопостачання для різних пристроїв. EXPLORER 1000PLS із місткістю 1264 Вт*г дозволить підключати побутову техніку, медичні прилади або електроінструменти, а компактна EXPLORER 100PLS є ідеальним варіантом для зарядки смартфонів, ноутбуків або іншої портативної техніки. Вони гарантують, що ви залишатиметесь на зв’язку та зможете продовжувати роботу незалежно від ситуації з енергопостачанням.
Jackery станції мають високу потужність, а також можливість швидкого відновлення заряду через сонячні панелі, що дозволяє користуватися енергією навіть у віддалених місцях або під час довготривалих відключень.

EXPLORER 1000PLS 1264WH
Ця потужна станція забезпечує вражаючу ємність у 1264 Вт·г та надзвичайну швидкість заряджання всього за 1,7 години від адаптера змінного струму. Завдяки підтримці сонячних панелей SolarSaga 200W, ви можете зарядити станцію за 2 години, що робить її ідеальним вибором для автономного використання. Система управління BMS та захист від коротких замикань гарантують безпечну роботу. Станція важить 14,5 кг, що робить її мобільною та зручною для транспортування.

EXPLORER 100PLS 99.2WH
Якщо вам потрібна компактна та легка зарядна станція для щоденних завдань, зверніть увагу на EXPLORER 100PLS з ємністю 99,2 Вт·г. Вона забезпечує швидке перезаряджання за 1,8 години та підтримує підключення сонячних панелей Solar Saga 100 для автономного використання. Легка, компактна та зручна у транспортуванні, ця модель важить всього 126 мм та стане вашим надійним партнером у будь-якій подорожі.

 Обидві моделі мають широкі можливості підключення: USB-C, USB-A, автомобільні розетки та інші виходи, що робить їх ідеальними для живлення будь-яких пристроїв — від смартфонів до великих електроприладів.

Всього товарів: 2

Акумулятори