img
0
Обране

Нова лінійка IP-камер Wisenet

01 вересня 2022
Камери відеоспостереження з розпізнаванням номерів, типів та марок авто

Камери відеоспостереження з розпізнаванням номерів, типів та марок авто

Нова лінійка IP-камер Wisenet на основі штучного інтелекту спеціально створена для здійснення якісного контролю транспортних потоків на автошляхах.
Камери виконують розпізнавання номерів, визначають виробника, модель, колір та тип кузова автомобіля, ідентифікують напрямок руху транспортного засобу, формують статистику.

До складу нової лінійки входять три камери:
1. Камера Wisenet PNB-A9001LP (2 смуги руху, до 140 км/год).
2. Купольна камера Wisenet PNV-A9081RLP (3 смуги руху, до 40 км/год).
3. Циліндрична камера Wisenet PNO-A9081RLP (2 смуги руху до 70 км/год)

Зображення стискається в нових телекамерах кодеком H.265 або H.264 за допомогою технології WiseStream II, а також MJPEG. Для розширення динамічного діапазону до 120 дБ використовується функція WDR. У купольній та циліндричній камерах є ІЧ-підсвічування дальністю 30 м. У них використовується варіофокальний об'єктив з фокусною відстанню, що змінюється від 4,5 до 10 мм.

Дані, що збираються, узагальнюються за заздалегідь заданими критеріями для ведення загальної статистики, яка представляється в зручному для вивчення вигляді. Об'єктом статистичного підрахунку можуть бути 10 тисяч останніх автомобілів, занесених до бази даних. В архіві можливий інтелектуальний пошук за всіма параметрами автомобілів, що визначаються.

У кожній IP-телекамері можна встановити дві карти пам'яті сумарною ємністю 512 Гбайт. Купольна та циліндрична моделі працюють у діапазоні температур від -40 до +55°C і мають захист від пилу та вологи по класу IP67, а також від удару IK10, NEMA4X.

РОМСАТ - дистриб'ютор Hanwha Techwin (Wisenet) в Україні