img
0
Обране

Нова поставка аксесуарів Hori

13 березня 2023
Надходження на склад нової партії товарів від японського бренду Hori

Аксесуари для PlayStation, Xbox та Nintendo Switch

Раді повідомити про надходження на склад нової партії товарів від японського бренду Hori. Компанія спеціалізується на різноманітних аксесуарах до консолей з 1983 року. В новій поставці - перевірені моделі для консолей Nintendo Switch, а також останніх поколінь PlayStation та Xbox. Також до України приїхали 7 новинок. Моделі: NSW-424U, NSW-412U, NSW-373U, NSW-398U, NSW-415U, NSW-425U, NSW 810U.

Усі вони призначені для різних версій саме Nintendo Switch, яка продовжує набувати в Україні популярності, навіть незважаючи на активні бойові дії. З іншої сторони - Nintendo Switch якраз і є тією самою ідеальною мобільною приставкою для тяжких часів.

Вона вміститься майже у будь-який рюкзак чи чохол та готова радувати свого власника приблизно 7 годин без живлення. Доволі актуально під час блекаутів. На відміну від новинки Steam Deck вона ще і значно легша. На ній буде зручно грати будь-де та за будь-якого положення тіла та рук. Радимо використовувати консоль виключно з офіційними аксесуарами.

Читайте також: Ігрові маніпулятори Hori

04.png

Для швидкої переноски використовуйте моделі чохлів NSW-424U та NSW-412U. Зміцнений, щільний матеріал збереже консоль від пошкоджень та подряпин. Чохли також нададуть прихисток комплекту з 10-ти ігор та базовим аксесуарам. 

Для більш комплексних завдань з переноски звернімося до моделей NSW-415U та NSW-425U. Це невеликі наплічні чохли, які готові вмістити у себе вже абсолютно усі важливі речі справжнього геймера: саму консоль у найбільшому захисному чохлі, зарядні пристрої та додаткові контролери. Ефектні дизайни підкреслять войовничу особистість власника.


03.png

Для якісного геймінга під час подорожей також радимо моделі NSW-373U та NSW-398U. Додаткові контролери кріпляться до консолі з різних сторін та пропонують повноцінний ігровий досвід завдяки великим аналоговим стікам та повному набору кнопок. Ви не відчуєте різниці у порівнянні зі звичайними геймпадами. При цьому консоль все ще зберігає компактність та мобільність. За бажання контролери можна легко від'єднати та спакувати комплект саме так, як потрібно вам.

Перебуваючи на ринку ігрових аксесуарів вже понад 40 років, Hori - знають все про потреби геймерів. Кожна дрібниця має значення і будь-який виріб Hori завжди отримує схвалення від виробника тієї чи іншої консолі. Разом зі своєю прихильністю до бренду Nintendo Switch українці все більше віддають перевагу саме Hori, якщо мова заходить про аксесуари.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор HORI в Україні



Всього товарів: 7

Аксесуари до консолей

Ігрові маніпулятори