img
0
Обране

В наявності! Розумний датчик диму Aqara

27 березня 2023
news_25_03_2023_aqara.png

Розумний датчик диму Aqara, код товару 610102

Розумний датчик диму Aqara є важливим компонентом системи безпеки будь-якого будинку або офісу. У разі виявлення диму, який може бути спричинений пожежею датчик сповістить вас, навіть якщо ви перебуваєте поза будинком, або запустить автоматизацію, яку ви налаштували. 

  • Моніторинг 24/7

  • Термін служби літієвої батареї до 10 років 

  • Легке налаштування в Aqara Home для iOS, Android 

  • Сигнал тривоги на всіх датчиках диму Aqara у вашому будинку

Ключові особливості датчику

Протокол Zigbee 3.0
Краща стабільність і сумісність (більш стандартизований протокол), триваліша підтримка та більше функцій. Насолоджуйтесь перевагами найшвидшої, найстабільнішої та енергоефективної технології розумного будинку.

Розширені сповіщення
Детектор не тільки запускатиме всі ваші прилади Aqara, обладнані сиреною, але також зможе надсилати конфігуровані push-повідомлення (включно з критичними сповіщеннями) на ваш телефон або будь-який інший пристрій, де встановлено додаток Aqara Home.

news_25_03_2023_aqara2.png

Групування пристроїв
Без будь-яких додаткових дій один детектор диму активує інші детектори диму Aqara, щоб подати сигнал тривоги і ви почуєте його незалежно від того, наскільки великий ваш будинок.

10-річний термін служби батареї
Завдяки енергозаощадним технологіям і потужній літієвій батареї пристрій може досягти рекордного десятирічного терміну служби батареї. Вам не потрібно буде турбуватися про заміну батареї протягом тривалого часу, що дасть вам спокій.

Вбудована сирена до 90 дБ
Пристрій має вбудовану потужну сирену, яка дозволить вам почути її, навіть якщо ви перебуваєте в іншій кімнаті, спите або голосно слухаєте музику. Також пристрій має кольоровий світлодіод, який блимає у разі тривоги.

news_25_03_2023_aqara3.png

Автоматизація
Детектор диму є частиною програми Aqara Home та її автоматизацій. Ви можете налаштувати умови ЯКЩО, а також дії ПОТІМ, і ви зможете використовувати додаткові опції сповіщень або зняття з охорони. (Наприклад, зробіть автоматичне зняття з охорони, натиснувши міні-перемикач або показавши жест «ОК» на Camera Hub G3).

Читайте також: Дверні замки Aqara

Aqara Smart Smoke Detector сумісний із більшістю популярних екосистем багатого будинку. Підтримується HomeKit, IFTTT та інші. Просто підключіть його до Aqara Hub і прив’яжіть обліковий запис.


РОМСАТ - офіційний дистрибутор Aqara в Україні

Всього товарів: 1

Розумний дім

Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ
Код товару: 610102
Очікується через 3 тижня