img
0
Обране

Товари бренду JINX на воєнну тематику

15 липня 2022
Товари компанії JINX на воєнну тематику

У стилі мілітарі

Непрості часи вимагають непростих рішень і точно вимагають того, аби трохи переосмислити список бажаних речей та придбань. Сьогодні хочемо звернути вашу увагу на товари, які можуть  прийти на допомогу у складній ситуації та товари у спеціальному воєнному дизайні. На наш власний подив - таких у нашому асортименті виявилося чимало.

Рюкзак-PUBG-Level-3-Backpack-Army-Green-Jinx

Перше місце абсолютно точно і без будь-яких заперечень займає місткий рюкзак JINX PUBG Level 3. Серед інших його переваг зокрема і спеціальний камуфляжний малюнок, який дозволяє людині бути більш непомітною на пересіченій місцевості. 

2 основні відділення, а також чимала кількість додаткових дадуть змогу швидко зібрати в нього усі найголовніші речі у разі критичної ситуації, або ж загалом використовувати цей рюкзак як ту саму екстрену валізу, котра стоїть на виході з помешкання. Ще одна надважлива особливість виробу - можливість розміщення на його зовнішній стороні будь-яких шевронів підрозділів (для воєнних осіб), або ж прапору України (для цивільних).


Вiтрiвка-Jinx-PUBG-Air-Drop-Windbreaker-Black

Вітрівка PUBG Air Drop Windbraker - це ще один товар з розділу "must have" на період воєнного часу. Важить абсолютно нічого, з легкістю вміститься у вже згаданий вище рюкзак, зате захистить вас від дощу, а також від поривів вітру на що є прямий натяк у самій назві виробу. Вітрівка має цілком собі воєнізований малюнок, але при цьому він не цілісний та не відсилає до певних підрозділів. Надівши її, буде видно що ви - все ж таки людина цивільна.

Футболка-JINX-PUBG-Pan-Man-Premium-Tee-Surplus-Green

Футболка з правильних, "дихаючих" матеріалів влітку, це також - буквально необхідність. Ми обираємо... бавовну:)  А також мілітарі дизайн у стилістиці популярної комп'ютерної гри PUBG та власне з її логотипом на передній частині виробу. На задній частині футболки нам пропонують відгамселити ворога сковорідкою. Ну що ж... якщо нічого іншого під рукою не трапиться - то можна і так. Тож приймаємо цю пораду та запам'ятовуємо точну назву моделі "JINX Pan Man Premium Tee".

Шкарпетки-PUBG-Logo-Crew-Socks-One-Size-MultiColor-Jinx

У найвеличнішому фільмі про війну "Біжи, Форест, Біжи!" один з головних героїв давав новобранцям наступну пораду "Робіть що хочете, а шкарпетки змінюйте декілька разів на день". Там здається було ще щось, але ми запам'ятали тільки це. Наші шкарпетки знову ж таки виготовлені з натуральних матеріалів (основа бавовна до якої також додались нейлон та спандекс), вони мають абсолютно універсальний розмір (для дорослих) та покривають велику частину ноги. Зручні, натуральні, великі.

Кружка-PUBG

Наостанок ми підготували для вас товар, яким після придбання ви гарантовано будете користуватися кожен день. І це - керамічна кружка. Для цивільних, для воєнних. Стандартна зручна форма без зайвих викрутасів, спокійний дизайн у чорних кольорах та великий об'єм у 325 мл. Товар має нанесені з двох сторін логотипи популярної комп'ютерної гри PUBG. А використовувати його можна як у мікрохвильових печах, так і у посудомийних машинах. Жодних обмежень.

Що ж, віримо у ЗСУ, але і самі при цьому не забуваємо йти до перемоги. Один з найважливіших моментів на цьому шляху - залишатися у безпеці. А для цього деколи потрібно докладати певних зусиль. Сподіваємося, що добірка наших сьогоднішніх товарів таки допоможе вам це зробити, або ж можливо дана стаття наштовхне вас на думки, як саме можна зробити це краще. У такому випадку ми також будемо цілком задоволені.  

Більше моделей ви знайдете на нашому сайті в наступних категоріях:
РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор JINX в Україні