img
0
Обране

Акція «Контент у подарунок»

19 лютого 2019

Насолоджуйтесь хвилею преміального контенту з телевізорами Romsat

Акція «Контент у подарунок» | romsat.ua

Найважливіше у смарт телевізорах це контент. Тому раді повідомити, що до кінця року усі смарт телевізори Romsat комплектуються преміальним контентом.

До вашої уваги детальні умови акції:

Офіційні правила рекламної Акції «Контент у подарунок» (далі – Акція)

1. Організатор Акції

1.1. Організатором Акції є Товариство з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче об’єднання «РОМСАТ». Місцезнаходження: 04214, м. Київ, проспект Оболонський, будинок 32-Б, офіс 402.

1.2. Організатор має право залучати до проведення Акції третіх осіб, таких як Адміністратори сервісів - юридичні особи, що зареєстровані у передбаченому законом порядку, володіють відповідними сервісами, та надають Учасникам Акції послуги з доступу до контенту за допомогою сервісів.

1.3. Адміністраторами сервісів згідно умов даних Правил є:

“DIVAN.TV” Послуги надає: Товариство з обмеженою відповідальністю «ФІНАРТ КАПІТАЛ ІНВЕСТ»
Місцезнаходження: 04208, м. Київ, пр-т Правди, буд. 66А, оф.2
Телефон технічної підтримки: 0800 210 010 

“SWEET.TV” Послуги надає: Товариство з обмеженою відповідальністю «ОТТ Україна»
Місцезнаходження: 03124, м.Київ, бульвар Вацлава Гавела, 6 корп. 17

Телефон технічної підтримки: 2121 (цілодобово) 

“YOUTV” Послуги надає: Товариство з обмеженою відповідальністю "ПЛАТФОРМА ТВ"
Місцезнаходження: 01103, м. Київ, бульвар Дружби народів, буд. 14-16
Технічна підтримка: support@youtv.com.ua

 

2. Мета проведення Акції

2.1. Метою проведення Акції є стимулювання продажів та привернення уваги споживачів до товарів – телевізори під торговельною маркою «Romsat» («Ромсат»), які мають функцію Smart TV, а саме: Телевізор Romsat 40FSK1810T2 White, Телевізор Romsat 43USK1810T2, Телевізор Romsat 50USK1810T2, Телевізор Romsat 55USK1810T2 (надалі – «Акційна продукція»), імпортована Організатором Акції на митну територію України.

2.2. Офіційні правила Акції (далі – «Правила») розміщуються на сайті https://romsat.tv/ (далі – «Сайт»).

2.3. Ця Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу, чи конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, чи умовами конкурсу.

 

3. Строки і місце проведення Акції

3.1. Строк проведення Акції - з «01» лютого 2019 р. по «31» грудня 2019 р. включно.

3.2. Акція проводиться по всій території Україні крім АРК та зони проведення ООС.

 

4. Учасники Акції

4.1. В Акції можуть брати участь дієздатні фізичні особи – громадяни України, яким на момент проведення Акції вже виповнилось 18 років, які постійно проживають на території України та які виконали умови участі та правила цієї Акції (далі – «Учасники»).

4.2. Не визнаються Учасниками Акції працівники Організатора та/або його афілійовані особи, та/або компанії, які беруть участь у підготовці та проведенні Акції, а також близькі родичі (чоловік, дружина, діти, брати, сестри, батьки) перелічених осіб.

4.3. Беручи участь в Акції, Учасник тим самим підтверджує своє ознайомлення з цими Правилами, повну й безумовну згоду з ними та надає свою згоду на обробку і зберігання своїх персональних й інших даних Організатором та/або Адміністраторами сервісів в межах правовідносин, що виникають під час проведення Акції.

4.4. У випадку невиконання Учасником Акції умов цих Правил Організатор та / або Адміністратори сервісів мають право відмовити останньому в отриманні Заохочення, а також припинити надання вільного доступу до контенту на цій підставі.

 

5. Умови участі в Акції та порядок отримання заохочення Учасниками Акції:

5.1. Для участі в Акції необхідно у період з «01» лютого 2019 р. по «31» грудня 2019 р. (включно) придбати 1 (одну) одиницю Акційної продукції.

5.2. Для отримання заохочення учаснику Акції необхідно здійснити реєстрацію та активувати контент на відповідному сервісі згідно наступних умов: 

«DIVAN.TV»

Зареєструватись у додатку.
Затерти захисний шар на акційному стікері, що розміщений на упаковці телевізора.
Ввести промокод у розділі «Мій кабінет». 

«SWEET.TV»

Зареєструватись в телевізійному додатку за номером телефону. Для цього потрібно ввести номер телефону у вікно активації, отримати по смс код-підтвердження.
Ввести отриманий код у вікно додатку, що з'явилося на екрані. 

«YouTV»

Зайти у додаток YouTV та оновити його. 

5.3. Під Заохоченням (подарунком), що надається Учаснику Акції розуміється:
- вільний доступ до контенту, розміщений на сервісах:

«DIVAN.TV» - 3 місяці

«SWEET.TV» - 3 місяці

«YOU.TV» - 3 місяці

Загальний термін доступу до контенту складає 9 місяців.
Контент розміщений на зазначених сервісах на умовах та в порядку, визначених цими Правилами.

5.4. Заохочення надається Адміністратором сервісу кожному Учаснику безпосередньо, який в свою чергу має право скористатись Заохоченням повністю або частково – зокрема отримати право вільного доступу до всього контенту або його частини, на свій власний розсуд.

5.5. За умовами Акції Учасники не можуть отримати грошовий еквівалент Заохочення.

5.6. Організатор не несе ніякої відповідальності по відношенню до подальшого використання Заохочень зазначених в цьому розділі Правил Учасниками після їх одержання, за неможливість Учасниками скористатись наданими Заохоченнями з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання таких Заохочень.

5.7. Після спливу строків надання вільного доступу до сервісів «DIVAN.TV», «SWEET.TV» та «YOU.TV» в рамках цієї Акції, на умовах, визначених в розділі 5 цих Правил, Учасник Акції має право за своїм власним вибором продовжити користування сервісами відповідно до загальних умов надання послуг на цих сервісах, або відмовитись від такого користування.

5.8. Акція застосовується до кожної конкретної одиниці Акційної Продукції. Таким чином, у випадку придбання двох чи більше одиниць Акційної Продукції, Заохочення надається щодо кожної такої одиниці і не складається.

5.9. Правила Акції можуть бути змінені та/або доповнені Організатором протягом всього Терміну проведення Акції, про що буде повідомлено у спосіб, що вказаний в п. 2.2. цих Правил.


ТМ ROMSAT – український виробник побутової техніки і електроніки.