img
0
Обране

Aqara Hub M2

05 травня 2021

Новий хаб aqaraM2

Aqara Hub M2 - це новий центр управління розумним будинком.

Хаб може бути підключений до мережі Wi-Fi або Ethernet і підтримує взаємодію і з'єднання з аксесуарами Aqara Zigbee. Він також має функцію інфрачервоного пульта дистанційного керування, за допомогою якої можна додавати й управляти різними ІК-пристроями, також дозволяє під'єднати до себе до 128 пристроїв по протоколу Zigbee 3.0. У хабі присутній динамік, який можна використовувати  у якості сирени, бездротового дверного дзвінка і для отримання звукових сповіщень.

Aqara Hub M2 дозволяє більш зручно управляти аксесуарами Aqara.
Контролер для розумного будинку Aqara Hub M2 дозволяє вам налаштувати автоматичне включення і виключення ваших гаджетів, через додаток Aqara Home.

  • Через вбудований ІК-контролер, який має в своєму розпорядженні радіусом дії 360 ° в Aqara Hub M2 можна управляти: кондиціонерами, телевізорами та проєкторами, обігрівачами й бойлерами, ТВ боксами та т.д.

  • Через дочірні пристрої, підключені до Aqara Hub M2 освітленням, витяжними вентиляторами, зволожувачами, вентиляторами та т.д.

Підтримка голосових помічників контролером для розумного будинку Aqara Hub 2 Apple HomeKit можна управляти голосом за допомогою Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, Яндекс Аліса Mail.ru Marusya та інші. Тепер ви можете управляти своїм будинком звичним для вас помічником.

podklucheniy

Переваги Aqara Hub M2:

Zigbee 3.0. Новий протокол Zigbee 3.0 дозволяє підключати до одного хабу до 128 пристроїв, а також робить з'єднання більш швидким, стабільним і енергоефективним.

Вбудована подвійна антена Wi-Fi. Гарантує швидке бездротове з'єднання великої кількості датчиків і контролерів. Пристрій оснащений потужною антеною Wi-Fi MIMO 2x2.

Ethernet RJ-45. Новий Хаб має роз'єм RJ-45 для підключення до інтернет через дротове з'єднання. Внаслідок цього забезпечується стабільність роботи, а також можливість використання хаба без Wi-Fi роутера.

Вбудований порт Micro-USB. Дозволяє контролеру харчуватися від будь-якого джерела 5В / 1А. Наприклад, від зарядного пристрою вашого телефону або ж іншого гаджета, від настінної розетки USB.

Bluetooth low energy. Хаб підтримує з'єднання по протоколу BLE, проте наразі підтримка пристроїв BLE ще не реалізована. Надалі з цього протоколу можна буде підключати додаткові аксесуари для управління розумним будинком.



Всього товарів: 1

Розумний дім

Контроллер хаб Aqara M2 EU (HM2-G01) Контроллер хаб Aqara M2 EU (HM2-G01)
Код товару: 610059
В наявності