img
0
Обране

FLEXIDOME IP starlight 8000i - X від Bosch

19 квітня 2021
bosch_623x390_ua (6).png

Нова серія X

Компанія Bosch представила нову серію FLEXIDOME IP starlight 8000i - X. Камери доступні у форматі HD 1080p та 4MP пропонують всебічний динамічний діапазон із технологією HDR X (до 144 дБ) для сцен із складним освітленням. Ця нова технологія HDR X забезпечує навіть кращий динамічний діапазон, ніж традиційна HDR, оскільки деталі рухомих об’єктів у складних сценах освітлення відображаються без розмиття та артефактів, що призводить до ще більш чітких зображень. 1 / 1,8-дюймовий датчик забезпечує надзвичайно чіткі зображення у поєднанні з технологією Starlight X, забезпечуючи ще кращу продуктивність у слабо освітлених сценах. 

Новинки портфеля IP 8000i є ідеальним рішенням для критично важливих програм із складними сценами освітлення та рухомими об'єктами.  

Надійна конструкція для складних умов

Дизайн камер FLEXIDOME IP starlight 8000i - X робить їх ідеальними для складних зовнішніх ситуацій, оскільки вони є водостійкими (IP6K9K та IP66), вандалостійкими (IK10 +) та мають діапазон робочих температур від -50 до +60 градусів Цельсія. Додаткову підтримку надає високоякісне двошарове покриття камери, яке забезпечує захист від корозії. 

Новая серия FLEXIDOME IP starlight 8000i - X | romsat.ua

Зручна інсталяція

Завдяки функції дистанційного введення в експлуатацію камер FLEXIDOME IP starlight 8000i немає необхідності багаторазово підніматись і спускатися по сходах. Використовуючи безкоштовну програму Bosch Project Assistant, монтажники можуть планувати, попередньо налаштовувати та вводити в дію проєкти відеозахисту, не торкаючись камери або об'єктива. Сюди входить можливість панорамування, нахилу, нахилу та масштабування (PTRZ), щоб направити камеру на необхідне поле зору. Бездротові та віддалені налаштування та введення в експлуатацію також можна зробити пізніше, як тільки всі камери будуть встановлені.