img
0
Обране

Оповіщувачі руху BOSCH Blue Line Gen2

19 жовтня 2017

Детектори руху Blue Line Gen2 - оповіщувачі з простотою установкою, високою ефективністю функціонування і захищеністю від помилкових тривог.

Cповіщувачі руху BOSCH Blue Line Gen2 | romsat.ua

Детектори Blue Line Gen2 компактні і можуть монтуватися на стелю або стіну. Вони мають нейтральний колір і ненав'язливо вписуються в навколишній інтер'єр.

Простота встановлення

Завдяки корпусу з двох частин, вбудованому двовісному бульбашковому рівню і знімної контактної колодці час встановлення скорочується буквально до кількох секунд. Детектори можна зручно встановити на висоті від 2,3 до 2,7 метра без додаткових регулювань, отримавши при цьому повне покриття на відстані до 12 метрів.

Відсутність помилкових тривог

Детектори Blue Line Gen2 оснащені функцією адаптивної обробки СВЧ-перешкод, що дозволяє чітко відрізняти тривожні сигнали, викликані людьми, від сигналів, викликаних джерелами помилкових тривог (стельовим вентилятором, підвішеним знаком і т.п.).

Для підвищення надійності два датчика незалежно один від одного обробляють пасивні інфрачервоні і СВЧ-сигнали, і реле активується тільки після отримання підтвердження від обох датчиків. Герметична оптична камера також захищає детектор від протягів і комах, а моделі із захистом від реакції на домашніх тварин не враховують руху домашніх тварин або сторожових собак, таким чином реагуючи тільки в разі виникнення реальної загрози.

Детектори Bosch відповідають усім міжнародним вимогам і стандартам (UL, EN50131, AFNOR, INCERT, CCC).

“Простота використання і встановлення цінні самі по собі, поліпшений захист від помилкових спрацьовувань позбавить від зайвого клопоту, не кажучи вже про підвищений рівень захисту, який забезпечує сповіщувач Blue Line Gen2. Крім того, подібні характеристики дозволяють інсталятору сконцентруватися на наданні більш важливих послуг, ніж монтаж пристроїв на стіну, а також підвищити задоволеність і лояльність своїх клієнтів,” - Герхард Куглер (Gerhard Kugler), маркетинг-менеджер з систем охоронної сигналізації в регіоні EMEA.


РОМСАТ - авторизований партнер Bosch Security Systems в Україні.

Брошура Blue Line Motion Detectors BOSCH: дивитись (en).