img
0
Обране

Новинка! Настінні вимикачі Н1 від Aqara

23 липня 2021

Aqara_вимикач Н1

Зустрічайте новинку

Вимикачі Aqara Н1 з однієї та двома клавішами, являють собою інтелектуальний перемикач, який включає і вимикає світло й інші електричні пристрої.

  • Обидва вимикача використовують протокол бездротового зв'язку Zigbee 3.0*: користуйтеся перевагами найшвидшої, стабільної та енергоефективної технології розумного будинку.

  • Всебічна сумісність: підтримує найпопулярніші голосові помічники та екосистеми: HomeKit, Alexa, Google, IFTTT **, Аліса, Маруся.

  • Підтримка круглих настінних коробок: крім квадратних настінних коробок 86 мм, H1 EU також підтримує круглі європейські настінні коробки.

  • Конструкція преміум-класу і металевий каркас: в H1 EU використовується преміум дизайн, якому віддає перевагу більшість наших користувачів. Металевий каркас робить його більш жорстким та довговічним.

  • Захист від перегріву: із захистом від перегріву ви можете бути впевнені, що ваш будинок в безпеці.

  • Перетворення в функцію перемикача бездротового зв'язку: кнопку перемикача можна перепризначити, щоб ви отримали додатковий «перемикач бездротового зв'язку», в той час, як управління освітленням буде здійснюватися автоматично.

  • Модульна конструкція: перемикач складається з двох частин: «релейної» частини та «кнопкового» модуля. Кнопковий модуль *** можна замінити на інший в майбутньому або в разі несправності.

  • Нейтральний провід відсутній.

  хар-ки

На відміну від інших моделей вимикачів, дана версія являє собою повністю перероблену конструкцію, новий перемикач, більш широке та стабільне бездротове з'єднання й корпус, на якому не залишаються сліди від пальців. Також у новій моделі знижено енергоспоживання, що підвищує тривалість автономної роботи на одному заряді батарейки.

Ну і найголовніше, передбачено безліч варіантів сценаріїв, які можна налаштувати на різні варіанти дій з цим вимикачем, так як підтримується одно- і дворазове натискання, тривале натискання й одночасне натискання двох клавіш.

Настінний вимикач Aqara Н1 без нейтралі


* Потрібен контролер хаб Zigbee 3.0 Aqara (включаючи M1S, M2 і / або камери G2H).
** IFTTT може бути недоступний на момент запуску.
*** Зараз немає доступних доповнень.



Всього товарів: 2