Нова ліцензійна серія захисних масок для обличчя від компанії Cerda

"/>
img
0
Обране

Новинка! Стильні захисні маски від Cerda

05 березня 2021
cerda_mask_623x390_ua (1).png

2020 рік ввів нові правила гри для всього світу. У зв'язку з пандемією спостерігається підвищений попит на якісні гігієнічні маски для дорослих і дітей. Потрібно захищати свій організм і виглядати при цьому стильно. Як поєднати ці два непростих завдання? Та дуже просто! У цьому вам допоможе нова ліцензійна серія захисних масок для обличчя від компанії Cerda.

Бетмен або Супергерл?

Дана лінійка гігієнічних багаторазових масок представлена ​​в оригінальному дизайні, з яскравою палітрою та символікою супергероїв, улюблених персонажів мультфільмів і серіалів, популярних не тільки серед дітей та підлітків, а й дорослого покоління.

cerda_mask_623x390_products (1).png

У той час як звичайні одноразові маски стандартних кольорів можуть здатися вашому малюкові нудними й нецікавими, ці маски - найкращий варіант для дитини. І якщо виріб забруднився протягом дня, ви можете використати його повторно. Необхідно всього лише випрати маску або обробити її праскою/паром. В цьому плані вони неймовірно зручні.

Вироби Cerda створені за ліцензією найпопулярніших світових брендів, таких як: Disney, Marvel, Nickelodeon, Star Wars, LOL, Fortnite і багатьох інших.

З такими незвичайними масками, чарівний світ фентезі та супергероїв стає ближче. Вибирайте, ким ви або ваша дитина будете сьогодні: Batman або Supergirl, Harry Potter або малятком LOL, а може легендою DC: Comics?

Захистити себе і близьких, за допомогою такої цікавої продукції - кращий спосіб зробити це.

Маски для обличчя стали частиною нашого повсякденного гардероба, тому важливо, щоб вони виглядали не тільки круто та привабливо, доповнюючи унікальний образ, але й були безпечними для здоров'я та зручними у використанні.

Європейська якість і стандарти захисту

Гігієнічні маски Cerda багаторазового використання, відповідають європейським стандартам захисту, виготовлені з безпечних якісних матеріалів.

Особливості виробів:

  • Затверджено відповідно до UNE 0065: 2020 AITEX
  • Виготовлені за стандартом oeko-tex standard 100, який обмежує використання шкідливих хімічних сполук при виробництві текстилю
  • Повністю гігієнічні та гіпоалергенні
  • Ефективність фільтрації 90%
  • Призначені для багаторазового використання при пранні або ж обробці праскою /паром
  • Поставляються в індивідуальній захисній  блістерній упаковці

Ознайомитися із новою колекцією масок з модними персонажами 2021 року ви зможете на нашому сайті в розділі «Маски гігієнічні»

З продукцією Cerdа легко бути здоровим і стильним!

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор CERDA в Україні.