В рамках міжнародної виставки "Безпека 2014" партнер РОМСАТ – SOCAR Security анонсував свій дебют в якості інтегратора систем безпеки, представивши ключові рішення на базі GeoVision.

"/>
img
0
Обране

SOCAR Security – від АЗС до системної інтеграції

28 жовтня 2014
В рамках міжнародної виставки "Безпека 2014" партнер РОМСАТ – SOCAR Security анонсував свій дебют в якості інтегратора систем безпеки, представивши ключові рішення на базі GeoVision. 

SOCAR Security є частиною української «дочки» азербайджанської нафтогазової корпорації «SOCAR», (в Україні «SOCAR» представляє дочірня компанія SOCAR Energy Ukraine). 



Основні функції SOCAR Security – забезпечення безпеки в мережі АЗК «SOCAR» на території України.

SOCAR Security - від АЗС до системної інтеграції

"Першим кроком SOCAR Security на ринку стала побудова ефективної централізованої системи безпеки для мережі АЗК «SOCAR» в Україні із застосуванням рішень GeoVision. Наступний крок – вихід за рамки компанії SOCAR Energy Ukraine в якості самостійної бізнес-одиниці, - коментує Михайло Ряполов, головний інженер компанії SOCAR Security. – Співпраця з компанією РОМСАТ протягом трьох років стала для нас знаковою. Внаслідок чого ми отримали статус авторизованого дилера GeoVision на території України. За весь час нашої співпраці, команда РОМСАТ показала себе професіоналами в області систем безпеки, відкривши для нас нові горизонти розвитку". 

Про компанію SOCAR Security
SOCAR Security - інтегратор комплексних рішень безпеки, який забезпечує клієнтам повний комплекс послуг безпеки: фізичну охорону, супровід вантажів, впровадження систем охоронного відеоспостереження, контролю та управління доступом, охоронної сигналізації, проектування, монтаж і подальший сервіс, впровадження систем GPS-моніторингу та контролю палива транспортних засобів. 

Про компанію РОМСАТ
РОМСАТ є авторизованим дистриб'ютором GeoVision на території України.