img
0
Обране

Точка доступу MikroTik LHGG LTE6 kit

08 грудня 2020

mikrotil_623x390_ua.png

Завжди на зв'язку з комплектом LHGG LTE6

Гігабітний Ethernet, покращений двоядерний процесор, потужна антена на 17 dBi і продумана система охолодження - гарант того, що комплект LHGG LTE6 впорається з будь-яким завданням.

Це пристрій для так званого доступу «останньої милі» в найвіддаленіших місцях. Встановіть його на щоглі, стовпі або на будь-якій високій конструкції - у вас буде якісне підключення до мережі навіть у випадках, коли на телефоні зовсім немає сигналу. Завдяки великій антені з високим коефіцієнтом посилення на 17 dBi, комплект LHGG LTE6 може підключатися до веж стільникового зв'язку в сільській глибинці, де немає інших варіантів.


  • Гігабітний Ethernet C PoE-IN
  • Сітчастий дизайн антени - ідеально для суворої, вітряної погоди
  • Потужний двоядерний процесор і 256MB RAM
  • Велика антена з високим коефіцієнтом посилення
  • LTE модем 6-ї категорії на 300 MBPS
  • Вся гнучкість і універсальність ROUTEROS

LHGG LTE6 оснащений LTE модемом 6-ї категорії зі швидкістю до 300 Mbps, який забезпечує агрегацію частот, тобто - дозволяє пристрою використовувати кілька частотних діапазонів одночасно. Це величезна перевага, коли в районі багато користувачів LTE. Агрегація частот забезпечує кращу чуйність мережі в умовах "щільного" ефіру і більш високу ефективність для слабких сигналів. Є приклади, коли швидкість інтернету в сільській місцевості при переході на такий модем подвоювалася.