img
0
Обране

РОМСАТ на BIT-2019 в Запоріжжі

14 лютого 2019

Розказали про IP-аудіосистеми ITC і відеоспостереження Bosch для підприємств.

OMSAT розповів про IP-аудіо та відеоспостереження на BIT-2019 в Запоріжжі | romsat.ua
Фото: команда РОМСАТ та BOSCH на BIT-2019 (Запоріжжя)

Конференція BIT-2019

13 лютого в готелі "Хортиця Палац" (Запоріжжя) пройшов міжнародний форум BIT-2019. У минулому році команда РОМСАТ розповіла про переваги роботи з комплексними постачальниками телеком-обладнання в рамках серії заходів BIT-2018 в ЗапоріжжіЛьвові та Луцку. У 2019 році ми урізноманітнили програму системами звуку ITC та системами безпеки преміум-класу Bosch.

Звук ITC для підприємств 

Демо-зона РОМСАТ на BIT-2019 - Системы звука ITC | romsat.ua
Фото: Антон Єжов демонструє роботу інтерком-системи ITC

IP-аудіосистеми ITC допоможуть скоротити бюджети підприємства.

Запоріжжя - велике індустріальне місто з десятками потужних підприємств. Безліч систем забезпечують життєдіяльність цехів та адміністративних будівель. Системи звуку щільно інтегровані у сучасному підприємстві. Від інтерком-систем "цех-адміністрація" до конференц-залів і загального оповіщення, - починає свою доповідь Антон Єжов, керівник напрямку звуку РОМСАТ. - Тенденцією 2019 стане масовий перехід на IP-аудіосистеми. Саме IP допоможе скоротити бюджет, і розширити можливості на підприємствах. В цьому році ми демонструємо рішення ITC - світового виробника IP-аудіосистем.

Системи безпеки BOSCH для підприємств

Александр Статышнюк рассказывает про системы безопасности BOSCH на конференции BIT-2019 в Запорожье | romsat.ua
Фото: Олександр Статишнюк, презентує рішення безпеки BOSCH

Економічна ситуація в країні змусила багато мануфактур скоротити бюджети на підтримку інфраструктури на шкоду своїй безпеці. Китайські продукти заполонили ринок не лише домогосподарств, а й підприємств, - виступає Олександр Статишнюк, BDM із систем безпеки BOSCH. - А тепер, уявіть наслідки катастрофи на підприємстві?! Системи безпеки BOSCH - це світова практика на великих заводах, фабриках та інфраструктурних об'єктах. Витрати на надійні системи безпеки економічно обгрунтовані у довгостроковій перспективі.

Демо-зона

Після виступів та на кава-брейках відвідувачі змогли поспілкуватись із профільними фахівцями. Все обладнання було доступно в нашій демо-зоні. Інтерком-системи, динаміки, камери для відеоконференцій від ITC, промислові комутатори Edge-Core і лінійка відеокамер Bosch. Живе спілкування завжди приносить більше користі та знань.

Більше фото в галереї: ІТ-форум BIT-2019 у Запоріжжі

Підписуйтесь на нашу сторінку в фейсбуці:

Дякуємо за гостинність та до нових зустрічей на BIT-2019!

Ваш РОМСАТ